Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reprywatyzacja |
ciebie bym nie kopnął.:))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reprywatyzacja |
Kamień z serca....oby nie na stopę;-)
|
|
Szukaj, zawsze się znajdzie jakaś. A zobacz w ostrołece może taniej zrobia;)
|
|
Andre695 ja tez i co??? nikt se jaj nie robi
|
|
zaprawdę powiadam wam święte słowa potwierdzam
|
|
ja na krasce robilem i woda leciala i nie chcieli gwarancji uznac sam kupilem silikon rozebralem pastiki i uszczelnilem i jest dobrze
|
|
Z tymi cieknącymi szybami to nie tylko ty miałeś problem. Ostrzegam !!! Nie robić na Krasce.
|
|
bokser brał antydepresanty? Co to za bokser? A gdzie jaja?
|
|
kobieta widac zmiekczy kazdego
|
|
Czy Evelin jest właśnie na Krasce? Szyby można, jak widzę, kupić też w necie, ok. 150zł za NOWĄ do mojego samochodu (to nie 360zł, jak podali w Evelin, a do tego koszt wymiany 100zł). Tylko nie wiem, czy zamawianie z netu ma sens. Czy to dobre szyby, jak dotrą itp.. Więc wolałabym na miejscu zmienić, ale widzę, że chyba nie ma żadnego wyboru w kwestii zakładów w Łomży?
|
|
nie rob na krasce bo tam wklejaja szybe w uszczelke i jak zaraz cie sie znowu zbije to musisz placic za uszczelke naciaciagacze pozatym szyby drozsze na krasce.polecam evelin kilkakrotnie wymienialem i ok
|
|
Wie ktoś, co to za wielka impreza była dziś na Zjeździe? Na 4 Łomża ani słówka... Hmmm... podejrzane... :-)
|
|
mastepnym razem mu sie uda:D mi go nie szkoda.
|
|
smutne jest tylko to ze tylko tyle go spotkalo za jednym podejsciem:D bardzo smutne:D
|
|
Spotkanie bardzo kulturalne, dobrze zorganizowane i pozostawiony porządek. Ponad 3 tys. osób, atmosfera niesamowita, żadnych krzyków, przekleństw oby więcej takich imprez w Łomży Kasia
|
|
jeśli chcecie to mogę wam zrobić dobre logo . tylko napiszcie do mnie DiDi
|
|
Teraz jest nowa firma na poligonowej "Wykowski" polecam wymieniałem tam szybe robią to fachowo i mają dobre ceny. Kasia
|
|
Ja trochę obserwowałem to sytuacje i teraz się odezwałem. Nie może być czegoś takiego jak jeden drugiemu ubliża i wyzywa. Kasia
|
|
Byłem i będę miał miłe wspomnienia. Może ciężko Ci to zrozumieć ale ja mam miłe odczucia po dzisiejszym dniu rudy błazen z druhem
|
|
jakoś damy radę;)
|
|
Wcale nie ciężko mi zrozumieć że masz miłe odczucia, bo każdy przeżywa coś na Swój sposób, ale Ciebie chyba delikatnie poniosło, pisząc "...oby więcej takich imprez w Łomży". Przecież to było święto świadków Jehowy. Ich święto, ich przeżywanie Swojej religii, a Ty z imprezą wyjeżdżasz. My też mamy podobne imprezy. Jest cicho, nikt nie przeklina, wszyscy się modlą, też dają na tacę, klękają jak potulne baranki. Te imprezy mamy w kościele katolickim. Byłeś kiedyś na takiej?
|
|
Mnie się nikt nie pytał o zdanie a mój wpis był pokazany w TV i to w całości i uznano mnie za "rasistę" , ale róbcie swoje jakieś fundacje i reszta robi se jaja z naszego kraju , a jak murzyn przyjeżdża do Polski i pracuje i jest pozytywnie nastawiony i chce tu żyć to go napadają wyzywają itd. to jakoś nic nie robią a bo dobry człowiek to za nim nikt nie obstanie a tu swój swojego wiadomo fundacje i cuda na kiju jak kasy wyciągnąć ja się pytam tylko skąd bierze ta fundacja pieniądze na swoją działalność ? własny obywatel jest gorzej traktowany w tym kraju .
|
|
KURCZAK NIE JESTES W TEMACIE W REALU TO JA BEDE ZAWSZE WYZYWAC WSZYSTKICH I KOGO MI SIE PODOBA I KTO NA TO SOBIE ZASLUZYL:D BYE BYE. podobno ty wiesz wszystko:D to jakis żart o krasnoludkach i krolewnie sniezce?:D
|
|
Ciekawie czy pozadek zostawią po Sobie ... powiem wam szczerze ... duzo Ludzi tam widziałem jak przechodzilłem ... starsze młodsze , miło popatrzeć . Widziałem Staraszą osobę a do okoła młodzi ludzie ... milo . takie rzeczy na Codzien ? pff Anatol M.
|
|
Odświeżam. Ma ktoś rurę kolektorową do sprzedania + tłumik środkowy do Lanosa? Kasia
|
|
?
|
|
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
|
|
nadają się ,tylko w nocy świecą ale przy jedzeniu to nie przeszkadza
|
|
ja rowniez nie polecam kraski,chcieli za szybe 650 zł,znalazlam na necie nowa za 200 zł, pojechalam do mechanika i wsadzili szybe za 50 zł = 250 a nie 650 + koszt wlozenia szyby
|
|
Idźcie do Brylanta na Nowogrodzką. Coś tam znajdą na pewno. A jak nie pomogą to chociaż pokierują gdzie szukać.
|
|
mi tez sie podoba :)
|
|
Może to wspólnik ? Kasia
|
|
ja bym na jej miejscu juz dawno to zrobila.
|
|
a kogo to obchodzi?
|
|
... w piaskownicy
|
|
Konarzyce po prawej stronie od głównej drogi na przeciw sklepu. Jeśli starszy samochód to polecam kupić używkę ale oryginał. Dłużej potrzyma niż zamiennik. I uwaga na niskie cenny kładą chińskie podróby które zaraz sę sypią. Ze swojej strony polecam własnie używkę ale oryginał. Jak coś podaje numer do Konarzyc 668 133 445 Kasia
|
|
świeconce grzyby łatwiej znaleźć
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |