Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyczyny SLD: Płacąc rachunki, opłacaliśmy rosyjską mafię? |
wow! nie spodziewałam sie takiego odezwu, bardzo dziękuje wam za rady. Mam nadzieje, że Adaśko zrobi mi coś zajebistego... a jak ktoś tu już pisał Emila ścina okej...ale nom stop tak samo i trzeba dokładnie mówic co sie chce. Ja chce zaszaleć!!!!!!!!!!! markac, to nie było ogłoszenie matrymonialne, ale jak jesteś chętny ;) hehe Czerwone włosy są spoko, ale mi niepasowałyby. A tak wogóle to lepsza była fryzurka Brusa Willisa, znaczy on był lepszy :) Ja mam teraz włosy z tyłu dość długie, grzywka na skos i pazurki. Nawet fajna, ale już niemodna. Teraz królują jednolite kolorki (ja mam balejaż) proste ściecia, asymetria... czuje sie jak szara mysz z prowincjii. Ale ja przeciez jestem z prowincji ;) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyczyny SLD: Płacąc rachunki, opłacaliśmy rosyjską mafię? |
o kurcze chyba zwymiotuje , na sniadanko paróweczka była bbbbrrrrrr, od dziś przechodze na wegetarianizm -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Nie wiem czy wiecie, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia będą obok siebie jechały dwa samochody (równo) to zdjęcie jest od razu wyrzucane. Co do motocyklistów to odpowiedź jest prosta - nie ma zdjęcia tablicy rejestracyjnej - nie ma mandatu, zdjęcie idzie do kosza. Na zachodzie wymyślili już fotoradary, które robią zdjęcia przodu i tyłu pojazdu, ale my i tak jesteśmy 20 lat za murzynami. Tolerancja radaru wynosi 10 km/h, czyli przy osiągnięciu 61 km/h radar robi zdjęcie. PS: Nie jestem z Policji. apostata
|
|
Tak naprawdę to wszystko co jest mielone zawiera różne świństwa: parówki, jakieś mielonki, gotowe kotlety...Smacznego:P
|
|
marta50 niedziękuje :) blee apostata
|
|
Fantazje na temat wygranej Polaków na mundialu 2006 w Niemczech to fajna sprawa, ale mało prawdopodobna :) Chociaż cuda się zdarzają :)
|
|
jak śnieg spadnie to dopero sie zacznie dla niektórych -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
W 1910 r. "Wspólna Praca" poinformowała o zaplanowanych zawodach pływackich z okazji "Wianków". Nie udało się uzyskać informacji czy te zawody odbyły się. W 1911 r. w zawodach pływackich zorganizowanych z tej samej okazji wystartowało sześciu uczestników. Umiejętność pływania była w Łomżyńskim Towarzystwie Wioślarskim doceniana. Osoby chcące uprawiać sporty wodne lub turystykę na wodzie musiały posiadać zaświadczenie o umiejętności pływania. Zaświadczenia takie wydawały kluby, organizacje w których uprawiano sporty wodne oraz władze oświatowe. Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. ....................................... Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
zresztą literki a jeszcze zapomniałes :P prosze mnie tu nie maskumilizować, ja dumna, że kobietą jestem :D rudy błazen z druhem
|
|
a czy wiecie że jeden fotoradar działa ( bo chyba przekładają te coś ze środka ) :) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
A czy ja moge wpasc chociarz pogadac no wsumie nie mam takiego sprzetu jak wy ale tez samochod. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
ja jestem tego zdania ze nie trzeba miec suuuper autka i powiedziec ze sie umie jezdzic ale miej autko starzsze ale sprawne z mniejszym silnikiem i np jedz nim na drugi koniec polski i jak dojedziesz to mozesz powiedziec ze umiesz jezdzic bo na naszych drogach nie jest zbyt ciekawi. i takim autkiem wyprzedz 2 tiry pod rzad. jak ktos mi powie ze latwo to zrobic i bezpiecznie to sie bede mial z czego smiac. ja tylko podalem przeklad ale takich przykladow mozna wymieniac godz. a co tego wypadku to nie bede sie wypowiadal.
|
|
Bo Ptysiu Ukradł Kartki z Pamiętnika rudy błazen z druhem
|
|
czekolada -> lody czekoladowe :) mniam rudy błazen z druhem
|
|
No ja też za tym jestem!!!!!!!
|
|
kkama: myślę, że Twój post uświadomi ten problem zarówno władzom centralnym, samorządowym jak i inwestorowi. Jestem pewien, że po tym apelu jutro rano pojawi się tam pierwsza ekipa budowlana, celem dokończenia budowy. Pozdrawiam i życzę bardziej urozmaiconego życia osobistego.
|
|
wąsy------> broda Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |