poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wyczyny SLD: Płacąc rachunki, opłacaliśmy rosyjską mafię?

wow!
nie spodziewałam sie takiego odezwu, bardzo dziękuje wam za rady. Mam nadzieje, że Adaśko zrobi mi coś zajebistego... a jak ktoś tu już pisał Emila ścina okej...ale nom stop tak samo i trzeba dokładnie mówic co sie chce. Ja chce zaszaleć!!!!!!!!!!!

markac, to nie było ogłoszenie matrymonialne, ale jak jesteś chętny ;) hehe
Czerwone włosy są spoko, ale mi niepasowałyby. A tak wogóle to lepsza była fryzurka Brusa Willisa, znaczy on był lepszy :)

Ja mam teraz włosy z tyłu dość długie, grzywka na skos i pazurki. Nawet fajna, ale już niemodna. Teraz królują jednolite kolorki (ja mam balejaż) proste ściecia, asymetria... czuje sie jak szara mysz z prowincjii. Ale ja przeciez jestem z prowincji ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wyczyny SLD: Płacąc rachunki, opłacaliśmy rosyjską mafię?

o kurcze chyba zwymiotuje , na sniadanko paróweczka była bbbbrrrrrr, od dziś przechodze na wegetarianizm

Nie wiem czy wiecie, ale jeśli w momencie robienia zdjęcia będą obok siebie jechały dwa samochody (równo) to zdjęcie jest od razu wyrzucane. Co do motocyklistów to odpowiedź jest prosta - nie ma zdjęcia tablicy rejestracyjnej - nie ma mandatu, zdjęcie idzie do kosza. Na zachodzie wymyślili już fotoradary, które robią zdjęcia przodu i tyłu pojazdu, ale my i tak jesteśmy 20 lat za murzynami. Tolerancja radaru wynosi 10 km/h, czyli przy osiągnięciu 61 km/h radar robi zdjęcie.

PS: Nie jestem z Policji.

apostata

Tak naprawdę to wszystko co jest mielone zawiera różne świństwa: parówki, jakieś mielonki, gotowe kotlety...Smacznego:P

marta50 niedziękuje :) blee

apostata

Fantazje na temat wygranej Polaków na mundialu 2006 w Niemczech to fajna sprawa, ale mało prawdopodobna :)

Chociaż cuda się zdarzają :)

jak śnieg spadnie to dopero sie zacznie dla niektórych

W 1910 r. "Wspólna Praca" poinformowała o zaplanowanych zawodach pływackich z okazji "Wianków". Nie udało się uzyskać informacji czy te zawody odbyły się. W 1911 r. w zawodach pływackich zorganizowanych z tej samej okazji wystartowało sześciu uczestników. Umiejętność pływania była w Łomżyńskim Towarzystwie Wioślarskim doceniana. Osoby chcące uprawiać sporty wodne lub turystykę na wodzie musiały posiadać zaświadczenie o umiejętności pływania. Zaświadczenia takie wydawały kluby, organizacje w których uprawiano sporty wodne oraz władze oświatowe.

Studia Łomżyńskie nr VII.................................cdn. .......................................

Wydawnictwo Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego

zresztą literki a jeszcze zapomniałes :P prosze mnie tu nie maskumilizować, ja dumna, że kobietą jestem :D

rudy błazen z druhem

a czy wiecie że jeden fotoradar działa ( bo chyba przekładają te coś ze środka ) :)

A czy ja moge wpasc chociarz pogadac no wsumie nie mam takiego sprzetu jak wy ale tez samochod.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

ja jestem tego zdania ze nie trzeba miec suuuper autka i powiedziec ze sie umie jezdzic ale miej autko starzsze ale sprawne z mniejszym silnikiem i np jedz nim na drugi koniec polski i jak dojedziesz to mozesz powiedziec ze umiesz jezdzic bo na naszych drogach nie jest zbyt ciekawi. i takim autkiem wyprzedz 2 tiry pod rzad. jak ktos mi powie ze latwo to zrobic i bezpiecznie to sie bede mial z czego smiac. ja tylko podalem przeklad ale takich przykladow mozna wymieniac godz. a co tego wypadku to nie bede sie wypowiadal.

Bo Ptysiu Ukradł Kartki z Pamiętnika

rudy błazen z druhem

czekolada -> lody czekoladowe :) mniam

rudy błazen z druhem

No ja też za tym jestem!!!!!!!

kkama: myślę, że Twój post uświadomi ten problem zarówno władzom centralnym, samorządowym jak i inwestorowi. Jestem pewien, że po tym apelu jutro rano pojawi się tam pierwsza ekipa budowlana, celem dokończenia budowy. Pozdrawiam i życzę bardziej urozmaiconego życia osobistego.

wąsy------> broda

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org