Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie. |
CK wypaliłeś jak ckm. Chyba lepiej nie wchodzić Ci w linię ognia ? Pozdrówka Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie. |
Hm... Mysle tak nad mentalnoscia polskiego a raczej chyba lomzynskiego spoleczenstwa i dochodze do przykrego wniosku, ze jednak prawdziwy jest sens powiedzenia: nie popelnia bledow kto nic nie robi.... No coz. Nie mam w zwyczaju ostro sie sprzeczac dlatego i nie inaczej bedzie tym razem. A jesli chcecie wyprobowac moja stanowczosc w tej sprawie staniecie wobec rozwiazan ktorych nieodwolalnosc przekracza wasza wyobraznie. Nie bedziecie liczyli dni, miesiecy czy lat ale tysiaclecia w miejscu bez drzwi.... Joe Black P.S. Pomnozcie to przez wiecznosc, rozciagnijcie na nieskonczonosc a bedziecie mieli pojecie o czym mowie.... Bratniak.
|
|
Re: Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie. |
Do Joe Black Moja praktyka realizacji imprez scenicznych podpowiada mi, że konsoleta na scenie można jedynie zrealizować dobre odsluchy (monitoring) bez którego żaden zespół nie jest w stanie zargać dobrego koncertu - chyba że występuje wykorzystując 100% playback. W tym przypadku tak nie było. Jeżeli byłoby tak jak piszesz to mam pytanie - dlaczego na koncertach realizowanych przez firmy: np Fotis Sound czy GMB Porfessional zawsze jest konsoleta ustawiona przed sceną (FOH) oraz konsoleta do realizowania odsłuchów (MONITOR) z całym zestawem procesorów dynamicznych i cyfrowych w rackach. Joe Black - jeżeli byłoby to dobre rozwiązanie o którym piszesz to po co rozciągać setki metrów kabli typu multicore, używać splitboxów i podobnych urządzeń do zapewnienia prawidowych warunków pracy zespołu na scenie. Weź pod uwagę jakie panują warunki akustyczne na scenie a jakie przed sceną i odpowiedz sobie na pytanie.
|
|
... ta glina jest naprwde wredna wczoraj prawie że wjechał za mną do garażu. I oczywiscie wlepil mi mandat. Gość chyba uwarza się za szeryfa Łomży. Nie mam nic przeciwko mandatu jak ktos przekroczy predkosc i itp. ale takie śledzenie jest naprawde wkurzające.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |