środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie.

CK

wypaliłeś jak ckm.

Chyba lepiej nie wchodzić Ci w linię ognia ?

Pozdrówka

Bratniak

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie.

Hm... Mysle tak nad mentalnoscia polskiego a raczej chyba lomzynskiego spoleczenstwa i dochodze do przykrego wniosku, ze jednak prawdziwy jest sens powiedzenia: nie popelnia bledow kto nic nie robi.... No coz. Nie mam w zwyczaju ostro sie sprzeczac dlatego i nie inaczej bedzie tym razem. A jesli chcecie wyprobowac moja stanowczosc w tej sprawie staniecie wobec rozwiazan ktorych nieodwolalnosc przekracza wasza wyobraznie. Nie bedziecie liczyli dni, miesiecy czy lat ale tysiaclecia w miejscu bez drzwi....

Joe Black

P.S. Pomnozcie to przez wiecznosc, rozciagnijcie na nieskonczonosc a bedziecie mieli pojecie o czym mowie....

Bratniak.

Re: Drogi Adminie wyłącz bratniaka pisane przez małe b,który podszywa się podemnie.

Do Joe Black
Moja praktyka realizacji imprez scenicznych podpowiada mi, że konsoleta na scenie można jedynie zrealizować dobre odsluchy (monitoring) bez którego żaden zespół nie jest w stanie zargać dobrego koncertu - chyba że występuje wykorzystując 100% playback. W tym przypadku tak nie było.
Jeżeli byłoby tak jak piszesz to mam pytanie - dlaczego na koncertach realizowanych przez firmy: np Fotis Sound czy GMB Porfessional zawsze jest konsoleta ustawiona przed sceną (FOH) oraz konsoleta do realizowania odsłuchów (MONITOR) z całym zestawem procesorów dynamicznych i cyfrowych w rackach.
Joe Black - jeżeli byłoby to dobre rozwiązanie o którym piszesz to po co rozciągać setki metrów kabli typu multicore, używać splitboxów i podobnych urządzeń do zapewnienia prawidowych warunków pracy zespołu na scenie. Weź pod uwagę jakie panują warunki akustyczne na scenie a jakie przed sceną i odpowiedz sobie na pytanie.

... ta glina jest naprwde wredna wczoraj prawie że wjechał za mną do garażu. I oczywiscie wlepil mi mandat. Gość chyba uwarza się za szeryfa Łomży. Nie mam nic przeciwko mandatu jak ktos przekroczy predkosc i itp. ale takie śledzenie jest naprawde wkurzające.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org