poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zlodziejskie lapy dzialaczy SLD

Nie śmierdzi obornikiem tylko jak w sam jakimś syfem z produkcji prosto z zakladów ziemniaczanych !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zlodziejskie lapy dzialaczy SLD

W komputerowym ...

apostata

wszyscy wiedza ze w Łomzy sa sliczne dziewczyny :) nie tylko panie instruktorki !! tylko dziwie sie kierowcom jak oni moga skupic sie na jezdzie przy boku takie instruktorki :)

Co macie przeciwko gejom?

Ja nic, dopóki nie obściskują się na oczach moich dzieci...

Kazdy ma prawo do wyboru, również rodzaju miłości.
Krytykujecie gejów, a potem kogo?

Łysych?
Niepełnosprawnych?
Starych i chorych?
Tych z niższym IQ?
Katolików?

Salve,
Po dlugim czekaniu -odezwal sie IPN.
Okazalo sie, ze owszem a i nawet "...bylo sledztwo w tej sprawie - Ds 85/67 przez byla Okregowa Komisje Badania Zbrodni Hitlerowskich w Bialymstoku. Sledztwo to zostalo zawieszone postanowieniem z dnia 19/02/1974. Ustalono bowiem, ze sprawcy tej zbrodni nie przebywaja na terenie Polski. Materialy z tego sledztwa przekazano wiec do Republiki Federalnej Niemiec.
Uprzejmie sie informuje, ze aktualnie sprawa dotyczaca tej zbrodni zostanie poddana ponownej analizie, w delu podjecia zawieszonego sledztwa...."
No fajnie - cos sie rusza... mam nadzieje. Ale swoja droga decyzja i jej podstawy z 1974 to czysty smiech - czy naprawde ktos myslal, ze chlopaki z Wermachtu mieszkali by w Polsce????
No ale - miejmy, ze jednak cos sie ruszy.

Pozdrawiam,

Gandalf de Grey

Zdecydowanie najtaniej na ul. Stary Rynek. Polecam gorąco! Można też tam całkiem nieźle zjeść. W wymienianych wyżej przez kolegów noclegowniach też jest sympatycznie, ale bardzo drogo w stosunku do mojej propozycji.

...a jednak sie odezwałeś... ;)) wiesz, ja nie każę nikomu niczego zdradzać na publicznym forum; równie dobrze mogłeś napisać na mojego maila: charon28@wp.pl , lub Pani Instruktor również może to już teraz zrobić, skoro wie, że jest tematem tego wątku..., ;)))))

Poza tym to możesz mi np. przesłac na maila samo jej imię..., jestem po prostu ciekawy i to wszystko..., nie żebym zaraz chciał Ci odbijać dziewczynę, stary... ;))))

Pozdro

apostata

annamira: Ale wszystko idzie w tym kierunku, że będą się obściskiwać na oczach Twoich dzieci, tymbardziej, że mają tylu zwolenników jak Legalize i forpol (którzy sami są zapewne pedałami).

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

charon a propo to z kąd jetses ?? PS. dzis niewidzialem zielonego punta

rudy błazen z druhem

Precz z Pedałami

wy tu gadu gadu

a

Stokrotka sprzedana :)

Galeria Stokrotka sprzedana za 24 mln zł.
Otwarta w grudniu ubiegłego roku Galeria Stokrotka przy skrzyżowaniu Alei Piłsudskiego i ul. Zawadzkiej w Łomży w środę została sprzedana. Obie części budynku, od Stokrotki i Elpro, odkupiła spółka „Projekt Komercyjny 7” z Warszawy. Za „Stokrotkę” nabywca zapłacił 13, a za „Galerię” 11,1 mln zł.

Nowy właściciel największego jak dotąd centrum handlowego w Łomży - spółka "Projekt Komercyjny 7" z Warszawy jest spółką zależną od Arka BZ WBK Funduszu Rynku Nieruchomości. O zawarciu umowy sprzedaży poinformował w komunikacie giełdowym zarząd „Eldorado” - spółki notowanej na Warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych, właściciela zarówno „Stokrotki” jak i spółki „Elpro” do której oficjalnie należała tzw. Galeria.
Jednym z warunków umowy sprzedaży nieruchomości jest zobowiązanie się „Stokrotki” do zawarcia umowy najmu nieruchomości będących przedmiotem transakcji. Tak umowa został zawarta również w środę. Za wynajmowanie obu budynków Stokrotka ma zapłacić niemal 14 mln zł netto. W komunikacie nie podano na jaki okres zawarto te umowę.

rudy błazen z druhem

[*] Tragedia nie pierwsz i nie ostatnia[*]

dzięki, ale wolałabym kupić w sklepie. Jakoś nie mam przekonania do zakupów przez internet, chyba że to sa sprawdzone kosmetyki, a tych Pierre Rene jeszcze nie probowalam. A czy ktos wie może jaka jest jakośc tych kosmetyków?

Tam była siostra mojego znajomego, najprawdopodobniej nie żyje...

Była też przyjaciółka przyjaciela...

[*]

Przed paroma laty dokładnie taki sam przykład podałem p. Januszowi Korwinowi-Mikke podczas krótkiej rozmowy, jaką udało mi się z nim uciąć w Białymstoku. To był okres, gdy porównywał on wszędzie służbę zdrowia do weterynarii: że przecież gabinety weterynaryjne są prywatne i nikt nie narzeka! Właściciele zwierząt idą-płacą-leczą. Po moim pytaniu zamilkł i zmienił temat. Naprawdę nie słyszałem więcej, by powoływał się na lekarzy od zwierząt.

rudy błazen z druhem

ta jasne jak ty nawet pisac nie potrafisz :] ale zaloz tylko pamietaj ze takich sieci jest od zajebania i bedziesz od tpsa bral lacze. :]

Mrs'a i Antysemitex'a...
... albo ronda "pedałów" i "narkomanów"!

A tak naprawde to ilu jest tych odwaznych do klubu 100 ,,, pisze odwaznych bo wiem jakie sa realia w rzeczywistosci !!!

nazwać je
Rondo Numer Jeden
Rondo Numer Dwa
proste i łatwe
ptysiu zczai ;D nazwy ;D MOŻE :D

rudy błazen z druhem

zależy na ile te łącze będzie podzielone :-P
a jakies inne bajery beda :) ??
jakie osiedle idzie do testu ?
na jakim osprzecie bedzie dzialala ta siec :) ?

hahaha w **** ciebie zrobili ... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org