Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
posłuchajcie to jest do was pislamiści cała prawda o was. |
Ale tak właściwie to nie istnieje druga żona, żonę ma się tylko jedną, chyba, że masz z nią rozwód kościelny. Każda inna będzie kobietą, z którą żyjesz na tzw.: ,, kartę rowerową" i uprzyjemniasz sobie z nią czas, bo nie podołałeś temu, czemu się zobowiązałeś: ,, na dobre i złe , w doli i nie doli, w zdrowiu i chorobie".
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: posłuchajcie to jest do was pislamiści cała prawda o was. |
oj marudzisz...bez problemu byśmy się pomieścili :) no ale każda wymówka jest dobra hehe poza tym tak jak piszesz tyle kobietek i na ścisk Ty w środku ot marzenie nie jednego faceta heheheh ;)) Niech moc będzie z Wami
|
|
Ja codziennie kupuję w sklepie na dworcu i nic takiego mi się nie przytrafiło jak dotąd. goosia84 otworz piekarnie do Ciebie wszyscy bedą przychodzić po bułeczki.
|
|
Może się mylę,ale wpisy czarnejsukiczarnej merytorycznie i stylistycznie są bardzo podobne do,niewidzianej od dawna na tym forum,szczebiotki.
|
|
To chyba jakieś stare przysłowie, też mi się kiedyś obiło o uszy, może podejmijmy się próby interpretacji :). Ja bym uznał, że w pierwszej frazie chodzi tu o jakieś ogólne uczucie do kobiety, które z czasem nie jest już tak silne, a w drugiej może o jakieś kuszenie i szukanie czegoś więcej, co już się posiada, a po zauroczeniu następuje rozczarowanie :)
|
|
A skąd wiesz,że jeździ pandą na numerach CT?
|
|
http://www.eamore.com.pl/139515 KTO TO?
|
|
Wczoraj policja ją zawinęła jak robiła swoje poronione fotki! Za swoje wybryki będzie miała gówniara kilka parawek!
|
|
http://www.sexromans.pl/odpowiedz.php?id=65853 KTO TO?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |