poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy w tym miescie jest prokurator?

Co prawda ostatnio coraz częściej się rozsiewa i coraz więcej jest miejsc gdzie można go (grzyba) spotkać, ale mimo wszystko nadalpodlega ochronie ścisłej, nie wolno go zrywać ani niszczyć! - poza tym, takie trafinie w centrum miasta..... :)

http://www.lkp.org.pl/kartoteka/poszuk_langermannia.html

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy w tym miescie jest prokurator?

Dziś rano przechodziłem koło nowo powstających dwóch rąd koło teatru lalek i muszę ztwierdzić że gdyby du......a miała ręce toby lepiej to zrobiła a ten kto to projektował to chyba jeżdzi rowerem .Już widać ze przy zjeździe z rąda będą kłopoty ponieważ jestam tyle miejsca że kobieta z wózkiem by miała problem przecisnąć się a dookoła jest miejsca jeszcze tyle że chej w stronę sondu można by było zmniejszyć chodnik .Tak czy tak znowu kolejna maniana jak na ulicy zambrowskiej

No Gdyby ... Gdyby Du** miałą rencze Gdyby...

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

dobrze mówisz Kefas,aczkolwiek heroina jest pochodzenia roślinnego (mak) ;]

A ja tamtędy już przejeżdzałem i nie narzekam.

W innych miastach są podobne ronda, nie dwa obok siebie - ale są. I sprawnie to wszystko działa.

Gdyby d**a miala rece to pewnie by dalej bylo tam skrzyzowanie, z ktorego wyjechac nie mozna bylo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org