Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy w tym miescie jest prokurator? |
Co prawda ostatnio coraz częściej się rozsiewa i coraz więcej jest miejsc gdzie można go (grzyba) spotkać, ale mimo wszystko nadalpodlega ochronie ścisłej, nie wolno go zrywać ani niszczyć! - poza tym, takie trafinie w centrum miasta..... :) http://www.lkp.org.pl/kartoteka/poszuk_langermannia.html ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy w tym miescie jest prokurator? |
Dziś rano przechodziłem koło nowo powstających dwóch rąd koło teatru lalek i muszę ztwierdzić że gdyby du......a miała ręce toby lepiej to zrobiła a ten kto to projektował to chyba jeżdzi rowerem .Już widać ze przy zjeździe z rąda będą kłopoty ponieważ jestam tyle miejsca że kobieta z wózkiem by miała problem przecisnąć się a dookoła jest miejsca jeszcze tyle że chej w stronę sondu można by było zmniejszyć chodnik .Tak czy tak znowu kolejna maniana jak na ulicy zambrowskiej
|
|
No Gdyby ... Gdyby Du** miałą rencze Gdyby... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
dobrze mówisz Kefas,aczkolwiek heroina jest pochodzenia roślinnego (mak) ;] ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
A ja tamtędy już przejeżdzałem i nie narzekam. W innych miastach są podobne ronda, nie dwa obok siebie - ale są. I sprawnie to wszystko działa. Gdyby d**a miala rece to pewnie by dalej bylo tam skrzyzowanie, z ktorego wyjechac nie mozna bylo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |