Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DZIKI WSCHÓD !!!! |
To te taksiarze od meroli takie som! Jeden taki, tylko ciemnym jeżdżący, (korporacji nie pomnę, ale jest sporo łysiejący, z dłuższymi, siwymi włosami wskazującymi, że jego ulubioną fryzurą byłaby na enerdowca), też mi podpadł. Odwożąc matulę na dworzec mieliśmy wątpliwą przyjemność korzystania z jego usług. Na delikatnie zwróconą uwagę, że w jego taksówce niemiłosiernie śmierdzi papierosami, wdał się jeszcze z nami w kłótnię. Gdyby nie obecność matki, naprawdę chętnie dałbym mu w mazak. Marysia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DZIKI WSCHÓD !!!! |
[*]
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Yo ziom
|
|
a po co sie dzielic jak ktos jest zarazdny i kumaty to zawsze bedzie mial wszytskiego pod dostatkiem, a czekanie na to ze ktos komus cos przyniesie da albo zrobi za niego to zwykle pasozytnictwo dzieci w afryce, to nie nasz problem nikt nie kazal im robic tych dzieci, a jak juz maja to niech wywiazuje sie z obowiazkow ale jak zwierzeta moga myslec o wychowaniu dzieci jak zyja na drzewach i jedza banany
|
|
To nie mój fon sprzedaje tylko kumpla jak nic niewiesz to ... sie nieodzywaj i niepisz głupot !!
|
|
killer a z kad wiesz że to mój opis komy ?? po 1:Ja mam taki sam telefon jak on ja chcialem od niego kupicale drogo kumpel ze wzgleduu że zadko jest przy telefonie poprosił o podanie mojego nr. telefonu !! po:2 nie mam pudełka i słuchawek i mam dobry panel i lepszą baterie może chce ktoś kuipić mego fona ?? OJJJJJJJJJ niesprzedam Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
A ja jeszcze raz pochwalę MPT. Jeżdże z ludźmi od lat, w międzyczasie już 2 razy zmienili nazwę i powiem wam jedno: jeżdzi się z ludźmi, a nie z firmą. W MPT wsiadam i czasami nie musze mówić gdzie jadę. A jak czasami nie mają wydać, to mówią "dobra, to pani odda przez kolegę". A kiedy jeden raz kierowca takiej taksówki narzucał się mi, to po interwencji kolegów (taksówkarzy) bardzo pieknie mnie przeprosił, i to się im liczy na plus. Co do zamawiania taksówek, wiadomo, że nie da się przewidzieć, kto przyjedzie, ale wtedy osobie obsługującej centralę mówi się "proszę tylko, żeby nie przyjeżdżał ten i ten pan... " i jest po sprawie. A zatrzymywanie się w dozwolonych i niedozwolonych miejscach zależy od tego, jakim się jest człowiekiem i jakim się jest kierowcą. I przecież mówi się, że "klient nasz pan", więc to może nie wina kierowcy, skoro klient zażyczył sobie zatrzymania w takim miejscu. Co oczywiście sytuacji nie tłumaczy. I proszę wziąć pod uwagę fakt, że taksówkarz też nie wybiera. Musi wziąć ze sobą pana, którego organizm nie toleruje wypitego alkoholu, panią z pieskiem, kotkiem czy innymi tam zwierzątkami albo osobę z dzieckiem, które w każdej chwili może usmarować siedzenia słodyczami. Może dlatego w taksówkach nie pachnie Vizirem i liliami. Tyle na ten temat. Pozdrawiam.
|
|
Ps. Zapomnialem dodać można takze dodwać obrazki :D do skojarzeń :D Marysia
|
|
młodzież----> sex
|
|
Abcd też tak myśle
|
|
hehe... krótko i na temat
|
|
mi sie podoba twoja głupota :D mało kto ją ma "4Łomża.pl nie dla idiotów" pozdrawiam :-) Marysia
|
|
łóżko
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |