Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy ziomex już wrócił? |
enya dobrej nocki ;) robciu ja wino uwielbiammmm moge litrami heheh ale oczywiście nie to że jak woda działa pewnie zaraz padnę jak małe dziecko :D haha < wieczne im odpoczywanie >
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy ziomex już wrócił? |
Treść jest ukryta
|
|
Oj nie zbychu,tak to się nie dam wykorzystać;-)To już wolę mieszkać pod mostem,a Ty swoje kozy wypasaj sam;-)
|
|
tak tak przy piwku ok,,,,,,,,,,,,,rozumiem nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dziwne że ich brak nieprawdasz?? omania nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W ogóle nie powinno być żadnych małżeństw . Pożyłby człowiek kilka lat z jednym, jakby coś nie wyszło, to bez żadnych rozwodów rozstałby się i zacząłby żyć z kimś innym lub sam . Życie byłoby o wiele prostsze .
|
|
trzymam za słowo,,,,,,,,,,,,omania:)) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
omania a moje piwo????;-0 < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |