Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bogaci Niemcy uciekają ze swojego kraju, bo mają dość uchodźców i boją się o bezpieczeństwo |
ZBYCHU KUPISZ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bogaci Niemcy uciekają ze swojego kraju, bo mają dość uchodźców i boją się o bezpieczeństwo |
dziękuje marudo mam nadzieje ze podołam w zyciu ze wszystkim :)
|
|
Re: Bogaci Niemcy uciekają ze swojego kraju, bo mają dość uchodźców i boją się o bezpieczeństwo |
czarnasukaczarna Dziękuję . Nie za dużo tych komplementów ??? nie pisz tak bo się rumienię - ale jest miło . A Tobie współczuję , odpuść sobie tego gościa . Pa !!!
|
|
zezowate szczęscie dobra NOC
|
|
czarna suko to zrób i dla mnie kanapkę :)
|
|
TYLE NICKOW?
|
|
robciu A tobie co sen z oczu spędza???
|
|
pa pa:((( "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nikt nie bedzie pisal na forum cioto pozdrow i ta swoja pomnocnice co dzwonila nie wiesz co zrobie jak spotkam cie na miescie i tym osobom co beda z toba ZLODZIEJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZLODZIEJU Z NAVary ciebie nie stac na 1/10 CO JA MAM I MOGE MIEC DZIADEM BYLES I DZIADEM BEDZIESZ KUP SOBIE JAKIES MAJTKI NORMALNE BO TE CO MASZ TO SA JAK Z CIUCHLANDU Z KOSZA WOGOLE WYGLADASZ JAK BURAK CALY CZAS W TEJ SAMEJ KURTCE HEHEHEHEHEHEHEHEH
|
|
Kalesonki,swoim poczuciem humoru i odwagą już mnie Kupilaś.:-) idą wakacje,jak Planujecie imprę w plenerze,to może poczkajmy do koncertu w Elku?tam daloby się coś wymyśleć,ale to już lepiej brzmi jak spotkanie w lokalu.pozdrawiam rudy błazen z druhem
|
|
Słyszał ktoś z was o tej miejscowości? Leży gdzieś ze 20 km od łomży w kierunku białego. Znajomy ostatnio polecił mi te miejsce na biwak ze znajomymi, podobno jest tam miło i przyjemnie. Wiecie może coś więcej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |