niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Mieszkanie Plus w Łomży?

enya napisał(a):

> :-))
> Legendarny...??
>
> Co chciałeś pokazać?
>

przypomniałaś piosenkę Demarczyk w filmie Mala Moskwa - no a ja przypomniałem najciekawszą scenę z tego filmu ... może najbardziej romantyczną ,,,

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Mieszkanie Plus w Łomży?

Skandal w autobusach MPK w godzinach szczytu prawie jak w warszawie
Czy państwo z MPK planują zwiększenia kursów linii 8 i 10 czy zakup autobusów przegubowych ??

Dużo MPK na tym traci bo ropa drożeje a podwyżki cen biletów nie było.
W warszawie w tym roku już dwa razy była podwyżka biletów.

Omania aż zdziwiona jestem co czytam :)robciu nie wybiegajmy aż tak daleko:)wieczorek jak widzisz słodko narazie hehe:)

to jest milość omania czytaj sobie mi to nie przeszkadza , niewiem jak dla fresz mojej myszki

ojjj kochana jak najbardziejjj się podoba a robciowi może sie nie podobac ale i tak posłucha :) bo grzeczny z niego kotecek :)

ej nie tak miało być.!!!!!!!!przed linkiem wstawiasz i za linkiem

ejjj nie wiem czemu nie mogę tego wstawić,ale wiesz co,na dole masz formatowanie texstu napisane niebieskim textem,wejdź tam i wszystko będziesz wiedziała.

do tutmirlajt

widac jestes chory/-a chora na raz smiac sie i plakac????????????????????????wspolczuje

i powtorze to ROB LODA:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

poznałem moją myszkie na żywo i teraz ją kocham olivko

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org