Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mieszkanie Plus w Łomży? |
enya napisał(a): > :-)) > Legendarny...?? > > Co chciałeś pokazać? > przypomniałaś piosenkę Demarczyk w filmie Mala Moskwa - no a ja przypomniałem najciekawszą scenę z tego filmu ... może najbardziej romantyczną ,,,
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mieszkanie Plus w Łomży? |
Skandal w autobusach MPK w godzinach szczytu prawie jak w warszawie Czy państwo z MPK planują zwiększenia kursów linii 8 i 10 czy zakup autobusów przegubowych ??
|
|
Dużo MPK na tym traci bo ropa drożeje a podwyżki cen biletów nie było. W warszawie w tym roku już dwa razy była podwyżka biletów.
|
|
Omania aż zdziwiona jestem co czytam :)robciu nie wybiegajmy aż tak daleko:)wieczorek jak widzisz słodko narazie hehe:)
|
|
to jest milość omania czytaj sobie mi to nie przeszkadza , niewiem jak dla fresz mojej myszki
|
|
ojjj kochana jak najbardziejjj się podoba a robciowi może sie nie podobac ale i tak posłucha :) bo grzeczny z niego kotecek :)
|
|
ej nie tak miało być.!!!!!!!!przed linkiem wstawiasz i za linkiem
|
|
ejjj nie wiem czemu nie mogę tego wstawić,ale wiesz co,na dole masz formatowanie texstu napisane niebieskim textem,wejdź tam i wszystko będziesz wiedziała.
|
|
do tutmirlajt widac jestes chory/-a chora na raz smiac sie i plakac????????????????????????wspolczuje i powtorze to ROB LODA:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
poznałem moją myszkie na żywo i teraz ją kocham olivko rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |