Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lomza to bankrut |
_maly_ Ja już sobie wyobrażam jak Ty byś wyglądał w rajtuzach hehehe ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lomza to bankrut |
jak narazie idzie w dobrą stronę ja już nawet nie patrze na inne posty tylko kalesoników szukam i klikam heheh:)te posty są o wszystkim co potrzeba wiedzieć:)i kultura musi być:)
|
|
mały przecież kalisony mówiły już że kobitka jest a ti dalej on :)
|
|
Maro1234 : Te twoje "autobusy jednoczłonowe dłuższe niż normalnie" to są 15 - metrowce takie jak ten: http://phototrans.eu/14,493998,0,Neoplan_N4020td_112.html I zdanie o zmniejszeniu się tłoków z autobusach to też prawda. Podobno w 2014r. ma być przetarg na autobusy 9-10 metrowe (jak ogórki). zamiast kupować te małe mogli by te 15-metrowe jeśliby przeguby nie mieściły by się na naszych ulicach. Być może jeszcze dałoby się nimi manewrować na nieco węższych ulicach lub po prostu puszczać je na linie, które jeżdżą najszerszymi ulicami.
|
|
fresz1 Ja czasem zaglądam na inne ,zauważyłam ,że nawet u wiesz kogo ,wulgaryzmów mniej hehe
|
|
Myślicielek Potem napiszę:) Mam sporo pracy ,a tak mnie do was cięgnie ,że co rusz to zaglądam hehe My tu gadu gadu ,a dziad śliwki rwie hehe nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
|
Och fresz co ja mam powiedzieć terazzz...:) ŚiOK!!! :))
|
|
Jutro wyjeżdżam nad morze do miejscowości Niechorze :) Nie będzie mnie w Łomży 2tyg więc z tego względu życzę wszystkim Łomżyniakom ciepłego sierpnia i do zobaczenia :)
|
|
vectra_car.. jesteś jeszcze???
|
|
ktos go widzial z was ostatnio? ciagle teraz jest na ks. anny
|
|
dobrze wiedzieć, że o tej godz nie tylko ja po necie buszuję :)
|
|
Wszędzie na świecie na basenach są dni albo wieczory wyznaczone tylko dla kobiet, tylko dla mężczyzn, tylko dla dorosłych i przy tym są świeczki barek z napojami i jest frekfencja. A tutaj "gówno" basen otwarty cały czas tylko dla katolickich szowinistów. Nawet jak prysznic bierzesz po basenie to najlepiej zapięty pod szyję bo inaczej od razu zakwalifikują cię do odpowiedniej mniejszości. Niedługo będą te wodę w basenie święcić.
|
|
To jest ta Wasza demokracja WOLNOSC SLOWA !!!!! Kto pokasował moje wpisy i w miejsce wypisuje te idiotyzmy pod moim - Nick. Kogoś mocno to bolało a moje wpisy są bez obrażania, czysta prawda - BOLI!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |