wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO rządzi w Łomży??

Beczke wina i 100 złotych co godzina...

"Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO rządzi w Łomży??

Wisła chce sprzedać juz drugiego swojego napastnika. Po Żurawskim do sprzedaży szykuje się juz Franek.
Polskie realia są straszne lepiej grac w II lidze na zachodzie nie w ekstraklasie u nas.

Ps. Ufam ze czystki w szeregach Wisły to po to żeby było miejsce w pierwszej 11 dla Boguskiego ;)

http://sport.onet.pl/1155623,wiadomosci.html

Słyszałem też, że Uche też ma iść pod młotek do drugiej ligi hiszpańskiej. Po tym jak zagrał w Atenach za darmo powinni go oddać.

wsiego najlepszego zyczy keicam z rodzinka

hehehe... widze że temat na czasie :]

don-key

Ja tam nikomu nie zazdroszczę ale stwierdzam fakty które zauważyłem na uicach.Dziś tylko liczy się pogoń za kasą a widać szczególnie to u takich panienek BMKA lub lepsza fura i możesz być nawet chłopem oderwanym od pługa ale masz już wżiecie bo masz kasę pewnie

No i jak tam po wczorajszym koncercie - spiewa czy tylko kłapie dziobem?
Szkoda ze nie spytano o zdanie Ewy Bem bardzo byłem ciekaw jej opini o naszej drogiej finalisce słowików.Swoja droga cały koncert był taki jakis nijaki czy mi sie tylko wydawało

Chyba CHWDP :) Chomik wpadł do pomidorówki..trochę stare ale jak dla mnie śmieszne.

Maciek + wszystko racja i popieram + ale... co do pana Sroczynskiego to sie mylisz...

A mi się podoba jego uczciwośc. Jest na przykład informacja na "Głownej" o dziurach w jezdni. Otwieram jaej pełną wersje i tam mi się w środku tekstu od razu wyświetla winowajca- wiceprezydent odpowiedzialny za inwestycje w Łomży. Pogratulować odwagi cywilnej.
Ale to, że reklama (orkiestry) się otwiera i we wspomnieniu o Jurku Swoińskim to już chyba "lekkie" przegięcie?
A jak sądzicie: Kołakowski na tym zdjęciu jest po liftingu czy to zasługa Photoshopa?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org