Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO rządzi w Łomży?? |
Beczke wina i 100 złotych co godzina... "Klechom mówie stanowcze nie!!!!!!"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO rządzi w Łomży?? |
Wisła chce sprzedać juz drugiego swojego napastnika. Po Żurawskim do sprzedaży szykuje się juz Franek. Polskie realia są straszne lepiej grac w II lidze na zachodzie nie w ekstraklasie u nas. Ps. Ufam ze czystki w szeregach Wisły to po to żeby było miejsce w pierwszej 11 dla Boguskiego ;) http://sport.onet.pl/1155623,wiadomosci.html
|
|
Słyszałem też, że Uche też ma iść pod młotek do drugiej ligi hiszpańskiej. Po tym jak zagrał w Atenach za darmo powinni go oddać.
|
|
wsiego najlepszego zyczy keicam z rodzinka
|
|
hehehe... widze że temat na czasie :] don-key
|
|
Ja tam nikomu nie zazdroszczę ale stwierdzam fakty które zauważyłem na uicach.Dziś tylko liczy się pogoń za kasą a widać szczególnie to u takich panienek BMKA lub lepsza fura i możesz być nawet chłopem oderwanym od pługa ale masz już wżiecie bo masz kasę pewnie
|
|
No i jak tam po wczorajszym koncercie - spiewa czy tylko kłapie dziobem? Szkoda ze nie spytano o zdanie Ewy Bem bardzo byłem ciekaw jej opini o naszej drogiej finalisce słowików.Swoja droga cały koncert był taki jakis nijaki czy mi sie tylko wydawało
|
|
Chyba CHWDP :) Chomik wpadł do pomidorówki..trochę stare ale jak dla mnie śmieszne.
|
|
Maciek + wszystko racja i popieram + ale... co do pana Sroczynskiego to sie mylisz...
|
|
A mi się podoba jego uczciwośc. Jest na przykład informacja na "Głownej" o dziurach w jezdni. Otwieram jaej pełną wersje i tam mi się w środku tekstu od razu wyświetla winowajca- wiceprezydent odpowiedzialny za inwestycje w Łomży. Pogratulować odwagi cywilnej. Ale to, że reklama (orkiestry) się otwiera i we wspomnieniu o Jurku Swoińskim to już chyba "lekkie" przegięcie? A jak sądzicie: Kołakowski na tym zdjęciu jest po liftingu czy to zasługa Photoshopa?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |