Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zadania dla nowego rządu |
zA mŁoDe PoLiCjAnTkI pRoSzĘ TeŻ pOdNiEśĆ kIeLiChY... TzN. kUfLe=)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
ALE PIERDOŁY !!!! |
>Znacie jakieś romantyczne miejsca w Łomży ,które można zabrać dziewczyne ???? >A i jeśli dla dziewczyny pokalecze sobie ręke to jaka może być jej reakcja ?? >Za odpowiedzi jusz thx i czekam . .
|
|
Re: Zadania dla nowego rządu |
Ja moge wypić za każdego i za wszystko !!!!!!!! tylko dajcie tego kufla !!! .
|
|
Tylko delegalizacja PiS uchroni Polskę przed reaktywacją tej sekty |
Jak sobie rękę pokaleczysz dla niej to spodziewaj się niezłej furii z jej strony. Ja na jej miejscu bym się poczuła jak powód dla którego mam się wykończyć. Więc z tej opcji zrezygnuj. A romantyczne miejsce hmmmm.... Jak wymyślę to napiszę=) .
|
|
Alli ale masz rwanie!!!!!!Same chlopy docie pisza!Pewno dlatego nie możesz zasnąć.Feromony hehehe!Pozdrowka!No nie liczę Ryski bo ona tu ma stały abonament.
|
|
tą rękę to Ty lepiej zostaw w spokoju.Jeszcze sobie utniesz,przetniesz nie tam gdzie trzeba i będzie niedowładać, a czasami rączki się przydają;P a jak kobita jest wampirem to już byś miał wogóle przechlapane:P ciężko o romantyczne miejsce w Łomży, bo jak weekend to pełno ludzi i sporo pijaków się szwęda.Ja osobiście zawsze lubiłam przesiadywać sobie na alejkach przy Rzymiance,pod tymi bluszczami.W parku to trochę niebezpiecznie,jak jeszcze jakiś car z popsiutym tłumkiem śmignie,to kwaśny deszcz będziesz miał:P the best jest sobie spacerkiem bryknąć na nowy most albo na Bone, ewentualnie na muszli jakąś pizzę oszamać:-) a z smentarza żydowskiego jest ładny widok na Narew:P .
|
|
Zero tolerancji dla sabotażu na Polskich drogach ! |
MrS Ty to chyba dziś w złym humorze=) Ale śLeDcZy nie kalecz się, bo wyniknią z tego same smutne konsekwencje=) I u panny będziesz skreślony=( .
|
|
Kazik to nie rwanie to pisanie (tylko). A poza tym witam Cię serdecznie, gdzieś się podziewał?? Grzegorz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |