poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zadania dla nowego rządu

zA mŁoDe PoLiCjAnTkI pRoSzĘ TeŻ pOdNiEśĆ kIeLiChY... TzN. kUfLe=)

Odpowiedz na tę wiadomość

ALE PIERDOŁY !!!!

>Znacie jakieś romantyczne miejsca w Łomży ,które można zabrać dziewczyne ????

>A i jeśli dla dziewczyny pokalecze sobie ręke to jaka może być jej reakcja ??

>Za odpowiedzi jusz thx i czekam .

.

Re: Zadania dla nowego rządu

Ja moge wypić za każdego i za wszystko !!!!!!!! tylko dajcie tego kufla !!!

.

Tylko delegalizacja PiS uchroni Polskę przed reaktywacją tej sekty

Jak sobie rękę pokaleczysz dla niej to spodziewaj się niezłej furii z jej strony. Ja na jej miejscu bym się poczuła jak powód dla którego mam się wykończyć. Więc z tej opcji zrezygnuj.
A romantyczne miejsce hmmmm.... Jak wymyślę to napiszę=)

.

Alli ale masz rwanie!!!!!!Same chlopy docie pisza!Pewno dlatego nie możesz zasnąć.Feromony hehehe!Pozdrowka!No nie liczę Ryski bo ona tu ma stały abonament.

tą rękę to Ty lepiej zostaw w spokoju.Jeszcze sobie utniesz,przetniesz nie tam gdzie trzeba i będzie niedowładać, a czasami rączki się przydają;P a jak kobita jest wampirem to już byś miał wogóle przechlapane:P

ciężko o romantyczne miejsce w Łomży, bo jak weekend to pełno ludzi i sporo pijaków się szwęda.Ja osobiście zawsze lubiłam przesiadywać sobie na alejkach przy Rzymiance,pod tymi bluszczami.W parku to trochę niebezpiecznie,jak jeszcze jakiś car z popsiutym tłumkiem śmignie,to kwaśny deszcz będziesz miał:P the best jest sobie spacerkiem bryknąć na nowy most albo na Bone, ewentualnie na muszli jakąś pizzę oszamać:-) a z smentarza żydowskiego jest ładny widok na Narew:P

.

Zero tolerancji dla sabotażu na Polskich drogach !

MrS Ty to chyba dziś w złym humorze=) Ale śLeDcZy nie kalecz się, bo wyniknią z tego same smutne konsekwencje=) I u panny będziesz skreślony=(

.

Kazik to nie rwanie to pisanie (tylko). A poza tym witam Cię serdecznie, gdzieś się podziewał??

Grzegorz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org