Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Emocjonalne wyziewy. |
Komendant ostrołęckiej policji: "W normalnym trybie, na weselu na Kurpiach dostałby w ryja". http://www.moja-ostroleka.pl/komendant-ostroleckiej-policji-w-normalnym-trybie-na-weselu-na-kurpiach-dostalby-w-ryja-o-komentujac,1305398644,3.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Emocjonalne wyziewy. |
jest za co :) naprawdę... przegrywaliśmy, a teraz prowadzimy... Dziękuję, ale potrzebne są każde głosy !!! Naprawdę z góry dziękuję Cytat:
|
|
Mamy rok 2011 a artykuly 3 lata temu pisane od tamtej pory wtdarzylo sie troche katastrof - wiec aktualnie jest jak dawniej ...
|
|
Witam, nie znacie może kogoś kto mógłby załatwić jakąś pracę sezonową za granicą, najlepiej przy zbiorach?
|
|
SN4P- tamtemu debilowi chciałem pokazać że coś takiego istnieje, teraz mogą stawać gdzie chcą ale nadal muszą być widoczni. jkowalski- nie umiesz czytac ze zrozumieniem o ile wszystko przeczytałeś, poszukaj w google. Wytyczne głównego komendanta policji w sprawie obsługi i używania radarów to dla szeregowego policjanta drogówki obowiązujące wewnętrzne przepisy w policji. Więc jak nie rozumiesz istoty sprawy to nie kozakuj formułami których nie rozumiesz...
|
|
No skoro widział to byli widoczni - w czym problem??? rudy błazen z druhem
|
|
W sklepach internetowych masz kalkulator ratalny wyliczysz sobie i będziesz wiedział bo wszystko zależy od wielkości kredytu i od ilości rat. W niektórych sklepach internetowych jest obowiązkowe ubezpieczenie. U mnie z ubezpieczeniem wyszło taniej niż bez ubezpieczenia w Lukasie.
|
|
kalkulatory to tylko taka prowizorka to nie jest prawdziwa rata !!! Wiem bo sprawdzałem. W kalkulatorze wychodzi że jest 22% w skali roku a na umowie jest 41 % !!!
|
|
widziałem go 14 czy 13 ale nie pamiętam dokładnie, poszedł w stronę biedronki obok statoila chyba.
|
|
Właśnie na muszli odwołany jest podobno Enej i będzie chyba biletowany w filharmonii 10.06,tak jest napisane w koncertach Eneja
|
|
ja poszukuje pracy na stałe zagranicą od 20lipca < wieczne im odpoczywanie >
|
|
tez właśnie szukam graficiarza
|
|
Który szefc w Łomży zajmuje się skracaniem obcasów?
|
|
Na Prusa 8
|
|
fanka bocianka napisał(a): > I rzyj dalej na zachodnim lózie, >
|
|
Wiem że już sporo istnieją,ale teraz są bardziej znani to maja możliwość zarobić więcej
|
|
I wielkim echem odbiła się gospodarska wizyta w Łomżyńskich mediach???
|
|
6,5zł za godzinę w dzień, w nocy kole 7zł praca całkiem fajna.... ale jeżeli chcesz utrzymać rodzinę to nie polecam. Nie zawszę potrzebują pracowników. Jesteś na telefon. Kiedy jest praca wtedy dzwonią, kiedy nie ma potrafisz 3 dni przesiedzieć w domu i nie zarabiasz. Jeżeli chcesz dorobić i nie przeszkadza Ci praca na 3 zmiany to polecam.
|
|
najlepiej przez znajomych szukać, bo tak to ciężko znaleźć,a wiadome że za granicą "Polak Polakowi największy wróg"
|
|
wiecie czy można w Łomży gdzieś zrobić tatuaż? ;> jakieś studio, ew osoba która dobrze ogarnia temat. nie piszcie o studiach w innych miastach, pytam o Łomżę :P rudy błazen z druhem
|
|
na stronie internetowej Enej jest napisane, że w Łomży będą 10.06. Myślę że przenieśli koncert z powodu Sopot Top Trendy, który jest 5.06
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y&feature=player_embedded Zapewne wiele osob juz go widzialo, ale wręcz nie mogę sie napatrzeć, każdy moment w tym filmie jest taki słodki, każdy wyraz twarzy tych dzieciaczkow :)
|
|
Większośc tutaj co sie reklamuje to wysyła niedziałające podróbki. Ja sie przejechałem 2 razy aż w końcu trafiłem na tą stronke www.meridia.w.of.pl tamta pani ma prawdziwe oryginalne leki pozostałe z hurtowni po wycofaniu z tym że ilośc ograniczona, zamówiłem dla siebie i dziewczyny meridie, dnp i adipex i obydwoje schudliśmy ponad 20kg. Jak co to numer komunikatora gadu-gadu do tej pani 34583328 i email sklepmeridia@gmail.com . Polecam wszystkim bo mało takich pewnych stronek jest na necie!!!
|
|
Witam! Szukam ludzi do strzelania się (ASG) na terenie Łomży. Kontakt: e-mail: obrycki.p@gmail.com Pozdrawiam Serdecznie!
|
|
Do Krist OFF: Nie pracujesz tam więc niby nie wiesz,tak? a jednak mimo wszystko widzę że jesteś bardzo dobrze poinformowany, a wogóle jeśli tam nie pracujesz to co cię to? Jeśli ludzię są tak mądrzy i tak zaradni o uczciwości nie wspominając, śmiało otwierajcie nowe firmy (teraz to nie jest wcale takie trudne nawet dotacje dają) dajcie ludziom prace, wysokie pensje i wszyscy będą szczęśliwi. A tak wogóle to nie rozumiem tej całej nagonki na ten Domel, mi się wydaję że po prostu ktoś na siłe chce coś takimi rzeczami osiągnąć,tylko pytanie co i po co...
|
|
|
SPEED ASG oni coś tam strzelają- polecam, jak znajde stronke to podesle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |