niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
4lomza ile za media

usypianie ludzi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 4lomza ile za media

Pisowodzka

Twoje studia to zapewne Agrobiznes?
Parę Twoich zdań z w/w wątku pokazuje Twoją OGROMNĄ inteligencję ????

..................................................................................................

...skończ te swoje bzdury pisać bo czytać się nie chcę ...

...Trzeba być na tyle inteligentnym, że pod swoimi słowami się podpisać ...

...Ludzie są zawistni i co po niektórzy by pewnie się zesr*** i zjedli z pod siebie...

,,,A tych ludzi znam akurat ale mnie nie interesuję co mają a co nie bo sama mam a mam bo nie siedzę...

...Kto ma łep na karku to ma firmy ...

....trzeba skończyć to dyskusje ...

...znajdźcie sobie wreście prace...

...Skończ to darmo dyskusje...

.................................................................................................................................

Nie wymagaj więc od innych tego czego sama nie potrafisz !!!!

Cudów nie ma

http://www.youtube.com/watch?v=Ca9HM2Horl0

http://www.youtube.com/watch?v=2-Iyqp-f-Lg&feature=related

LEPSZY MAŁY HANDELEK NIŻ SZPADELEK

Barca zawiodła ;(

TAXI GRATIS

http://www.sadistic.pl/osiemnastka-na-wsi-vt37799.htm

no oprocz jednej hip hopowej ,,MO THUGS,, to stary jazz, miedzy innymi COUNT BASIE i jego banda, jakis tez jazz band, mi nieznany, no i moja pani(he he) SADE, kurna,to juz druga,podwojna ta sama plyta,ale co tam,
co do ciecia sampli, to chwale to, zajmujesz sie moze produkcja hip hopowych bitow?

Czytajac te artykuly, zal za dupe sciska jak administrator 4lomza ma problem z Jezykiem polskim. Pewnie szkoly jelen nie skonczyl i dla tego :) hah

Treść jest ukryta

http://www.slub.lomza.pl/content/blogsection/8/89/ Tutaj może coś znajdziesz ja korzystałam z tej strony i znalazłam tylko ze chryslera 300 C kośc słoniowa ale mają też mercedesa klasy S

Rajstopy w sprayu mozna dostac w nowej galerii stokrotka tam na przeciwko kawiarni :)

w pepko jest spory wybór, sama wczoraj sobie kupiłam bardzo ładne,

Kolego, ale jak zachowali ostrożność skoro dwie fury skasowane?! Jak to jest ostrożność to ja jestem benedetto

O tak. Panikarze spowodowali że ceny cukru wzrosły. Takie kupowanie szaleńcze po 20kg i pazerność sklepikarzy, dystrybutorów i innych ogniw w całym tym łańcuchu , którzy widząc panikę, zwietrzyli sobie zyski.
Oto do czego może doprowadzić ludzka głupota i uleganie panice. Sami sobie winni jesteśmy.

http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Ceny-cukru-spadaja,wid,13340422,wiadomosc.html

Cukrowa panika powoli dobiega końca. Tuż przed świętami ceny tego powszechnie pożądanego produktu spadają. W kilku sklepach za 1 kilogram zapłacimy mniej niż 4 zł.

Jeszcze dwa tygodnie temu za cukier trzeba było zapłacić przynajmniej 4,44 zł (w hipermarketach Auchan). W tym tygodniu w skontrolowanych przez nas 13 dużych sieciach średnia cena wyniosła 4,52 zł.

Najmniej za słodki produkt zapłacimy supermarkecie Kaufland - 3,99 zł za kilogram. W takiej samej cenie cukier kupimy w dyskontach: Biedronce i Lidlu. Tymczasem ten sprowadzany z Niemiec sprzedawany jest, na aukcjach internetowych, za 3,50 - 3,90 zł. Gdy doliczy się koszty transportu, okaże się, że sprowadzanie cukru zza Odry (gdzie jest on dotowany) powoli przestaje mieć sens. W większości krajów europejskich cena oscyluje ok. 1 euro, czyli 4 zł.Cukrowa panika powoli dobiega końca. Tuż przed świętami ceny tego powszechnie pożądanego produktu spadają. W kilku sklepach za 1 kilogram zapłacimy mniej niż 4 zł.

Jeszcze dwa tygodnie temu za cukier trzeba było zapłacić przynajmniej 4,44 zł (w hipermarketach Auchan). W tym tygodniu w skontrolowanych przez nas 13 dużych sieciach średnia cena wyniosła 4,52 zł.

Najmniej za słodki produkt zapłacimy supermarkecie Kaufland - 3,99 zł za kilogram. W takiej samej cenie cukier kupimy w dyskontach: Biedronce i Lidlu. Tymczasem ten sprowadzany z Niemiec sprzedawany jest, na aukcjach internetowych, za 3,50 - 3,90 zł. Gdy doliczy się koszty transportu, okaże się, że sprowadzanie cukru zza Odry (gdzie jest on dotowany) powoli przestaje mieć sens. W większości krajów europejskich cena oscyluje ok. 1 euro, czyli 4 zł.

rudy błazen z druhem

Interesują mnie przejazdy busem z Łomży do Krakowa. Jest taka mozliwosc?

Ewcia dobrze gada chociaż jeden post mądry ! :)

Gdzie wgraja MAPE do nawigacji.

Jasne, tylko nie do schroniska a do Urzędu Miasta (taka jest procedura), tak jak sie orientuję w tym temacie. Po za tym odnosnie słów bajera , schronisko sterylizuje i kastruje wszystkie psiaki, czyli przyczynia się do zmniejszenia populacji psów, czyli wnosi swoje plusy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org