Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza ile za media |
usypianie ludzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 4lomza ile za media |
Pisowodzka
|
|
Twoje studia to zapewne Agrobiznes? Parę Twoich zdań z w/w wątku pokazuje Twoją OGROMNĄ inteligencję ???? .................................................................................................. ...skończ te swoje bzdury pisać bo czytać się nie chcę ... ...Trzeba być na tyle inteligentnym, że pod swoimi słowami się podpisać ... ...Ludzie są zawistni i co po niektórzy by pewnie się zesr*** i zjedli z pod siebie... ,,,A tych ludzi znam akurat ale mnie nie interesuję co mają a co nie bo sama mam a mam bo nie siedzę... ...Kto ma łep na karku to ma firmy ... ....trzeba skończyć to dyskusje ... ...znajdźcie sobie wreście prace... ...Skończ to darmo dyskusje... ................................................................................................................................. Nie wymagaj więc od innych tego czego sama nie potrafisz !!!!
|
|
Cudów nie ma http://www.youtube.com/watch?v=Ca9HM2Horl0 http://www.youtube.com/watch?v=2-Iyqp-f-Lg&feature=related LEPSZY MAŁY HANDELEK NIŻ SZPADELEK
|
|
Barca zawiodła ;(
|
|
TAXI GRATIS http://www.sadistic.pl/osiemnastka-na-wsi-vt37799.htm
|
|
no oprocz jednej hip hopowej ,,MO THUGS,, to stary jazz, miedzy innymi COUNT BASIE i jego banda, jakis tez jazz band, mi nieznany, no i moja pani(he he) SADE, kurna,to juz druga,podwojna ta sama plyta,ale co tam, co do ciecia sampli, to chwale to, zajmujesz sie moze produkcja hip hopowych bitow?
|
|
Czytajac te artykuly, zal za dupe sciska jak administrator 4lomza ma problem z Jezykiem polskim. Pewnie szkoly jelen nie skonczyl i dla tego :) hah
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.slub.lomza.pl/content/blogsection/8/89/ Tutaj może coś znajdziesz ja korzystałam z tej strony i znalazłam tylko ze chryslera 300 C kośc słoniowa ale mają też mercedesa klasy S
|
|
Rajstopy w sprayu mozna dostac w nowej galerii stokrotka tam na przeciwko kawiarni :)
|
|
w pepko jest spory wybór, sama wczoraj sobie kupiłam bardzo ładne,
|
|
Kolego, ale jak zachowali ostrożność skoro dwie fury skasowane?! Jak to jest ostrożność to ja jestem benedetto
|
|
O tak. Panikarze spowodowali że ceny cukru wzrosły. Takie kupowanie szaleńcze po 20kg i pazerność sklepikarzy, dystrybutorów i innych ogniw w całym tym łańcuchu , którzy widząc panikę, zwietrzyli sobie zyski. Oto do czego może doprowadzić ludzka głupota i uleganie panice. Sami sobie winni jesteśmy. http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,Ceny-cukru-spadaja,wid,13340422,wiadomosc.html Cukrowa panika powoli dobiega końca. Tuż przed świętami ceny tego powszechnie pożądanego produktu spadają. W kilku sklepach za 1 kilogram zapłacimy mniej niż 4 zł. Jeszcze dwa tygodnie temu za cukier trzeba było zapłacić przynajmniej 4,44 zł (w hipermarketach Auchan). W tym tygodniu w skontrolowanych przez nas 13 dużych sieciach średnia cena wyniosła 4,52 zł. Najmniej za słodki produkt zapłacimy supermarkecie Kaufland - 3,99 zł za kilogram. W takiej samej cenie cukier kupimy w dyskontach: Biedronce i Lidlu. Tymczasem ten sprowadzany z Niemiec sprzedawany jest, na aukcjach internetowych, za 3,50 - 3,90 zł. Gdy doliczy się koszty transportu, okaże się, że sprowadzanie cukru zza Odry (gdzie jest on dotowany) powoli przestaje mieć sens. W większości krajów europejskich cena oscyluje ok. 1 euro, czyli 4 zł.Cukrowa panika powoli dobiega końca. Tuż przed świętami ceny tego powszechnie pożądanego produktu spadają. W kilku sklepach za 1 kilogram zapłacimy mniej niż 4 zł. Jeszcze dwa tygodnie temu za cukier trzeba było zapłacić przynajmniej 4,44 zł (w hipermarketach Auchan). W tym tygodniu w skontrolowanych przez nas 13 dużych sieciach średnia cena wyniosła 4,52 zł. Najmniej za słodki produkt zapłacimy supermarkecie Kaufland - 3,99 zł za kilogram. W takiej samej cenie cukier kupimy w dyskontach: Biedronce i Lidlu. Tymczasem ten sprowadzany z Niemiec sprzedawany jest, na aukcjach internetowych, za 3,50 - 3,90 zł. Gdy doliczy się koszty transportu, okaże się, że sprowadzanie cukru zza Odry (gdzie jest on dotowany) powoli przestaje mieć sens. W większości krajów europejskich cena oscyluje ok. 1 euro, czyli 4 zł. rudy błazen z druhem
|
|
Interesują mnie przejazdy busem z Łomży do Krakowa. Jest taka mozliwosc?
|
|
Ewcia dobrze gada chociaż jeden post mądry ! :)
|
|
Gdzie wgraja MAPE do nawigacji.
|
|
Jasne, tylko nie do schroniska a do Urzędu Miasta (taka jest procedura), tak jak sie orientuję w tym temacie. Po za tym odnosnie słów bajera , schronisko sterylizuje i kastruje wszystkie psiaki, czyli przyczynia się do zmniejszenia populacji psów, czyli wnosi swoje plusy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |