Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit. |
Witam, kto lub gdzie mogę przerobić PSP slim do najnowszego softu , ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit. |
Przy W.S.A, osiedle Bawełna, biega śliczny szczeniak,calutki czarny.Jest bez obroży,bardzo garnie się do ludzi. Nie jestem w stanie powiedzieć czy rasowy,ale przypomina labradora.Być może uciekł od kogoś.Psiak najprawdopodobniej szuka swego pana.
|
|
Re: Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit. |
wiecie co?Cieniasy jesteście,nie potraficie żyć z osobą w której rzekomo się zakochaliście.Jak za was myślał ten mały między nogami to teraz cierpcie i dobrze wam tak.Męczcie się teraz z waszymi "żabkami,kotkami,pysiami",czy jak je nazywaliście na początku,bo teraz zapewne to "stara".HIPOKRYCI.
|
|
Witam! Jestem tutaj pierwszy raz , jestem własnie po egzaminie sprawnościowym i czekam własnie na MS , ma ktoś może materiały odnośnie tego testu z multiselect ?
|
|
To jest bohomaz - niezgodnie z przepisami zaprojektowany. Skręt w lewo ? Bez zawracania ? Na multiskrzyżowaniu ? A z góry Zawadzkiej kto będzie miał pierwszeństwo ? Bo ci na rondzie dostaną przerywaną... To nie jest rondo wypychające - to jest bohomaz. Kolejny eksperyment kosztem nas - wieśniaków z Łomży (komuś się chyba tak właśnie wydaje - że eksperymentuje na wsi...).
|
|
era blueconnect co sądzicie o tym necie?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |