niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit.

Witam, kto lub gdzie mogę przerobić PSP slim do najnowszego softu , ??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit.

Przy W.S.A, osiedle Bawełna, biega śliczny szczeniak,calutki czarny.Jest bez obroży,bardzo garnie się do ludzi. Nie jestem w stanie powiedzieć czy rasowy,ale przypomina labradora.Być może uciekł od kogoś.Psiak najprawdopodobniej szuka swego pana.

Re: Skowyt kundli się niesie! A 500+ wyciąga z ubóstwa setki tysięcy Polaków. 500+ aż o 94 proc. zmniejsza skrajne ubóstwo wśród dzieci. I jeszcze jedno: masowa rezygnacja kobiet z pracy to mit.

wiecie co?Cieniasy jesteście,nie potraficie żyć z osobą w której rzekomo się zakochaliście.Jak za was myślał ten mały między nogami to teraz cierpcie i dobrze wam tak.Męczcie się teraz z waszymi "żabkami,kotkami,pysiami",czy jak je nazywaliście na początku,bo teraz zapewne to "stara".HIPOKRYCI.

Witam! Jestem tutaj pierwszy raz , jestem własnie po egzaminie sprawnościowym i czekam własnie na MS , ma ktoś może materiały odnośnie tego testu z multiselect ?

To jest bohomaz - niezgodnie z przepisami zaprojektowany.

Skręt w lewo ? Bez zawracania ? Na multiskrzyżowaniu ?
A z góry Zawadzkiej kto będzie miał pierwszeństwo ? Bo ci na rondzie dostaną przerywaną...

To nie jest rondo wypychające - to jest bohomaz. Kolejny eksperyment kosztem nas - wieśniaków z Łomży (komuś się chyba tak właśnie wydaje - że eksperymentuje na wsi...).

era blueconnect co sądzicie o tym necie?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org