niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nareszcie Dobra zmiana daje efekty

Do wszystkich sympatyków ŁKS-u Łomża. Czy wiecie, że 16 kwietnia minęła 83 rocznica oficjalnego zarejestrowania Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Nastąpiło to 16 kwietnia 1928 roku. Więcej na temat na portalu historycznym u Maćka: http://historialomzy.pl/lks-lomza-83-ro … powstania/

Rok 1926 lepiej brzmi i robi lepsze wrażenie. Jednak zastanawiam się która data jest właściwsza i trudni mi zająć jednoznaczne stanowisko. Co sądzicie, która data jest właściwsza?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nareszcie Dobra zmiana daje efekty

1926 ta data jest prawdziwa 1928 jest wogole nie wiadomo czemu uznawana

*
i niechaj narodowie wżdy postronni znają,
iż polaki nie jedzą, ino zakąszają...!

Źle napisałem. W tytule powinno być 85 czy 83 rocznica powstania ŁKS.

Konkretnie to mi chodzi o rower dla 6 letniego dziecka [chłopca} ale dzieki za namiary!

2011 - 1926 = 85

Mi tam o nic nie chodzi sam się do mnie przyczepiłeś i jakieś kpiny z twojej strona na mój temat a póżniej mówisz że mi o coś chodzi.
A tak poza tym kredek już nie używam od bardzo dawna.Wiadomo każdy ma swoje zdanie.Po prostu biegam i nie przechwalam się jakie to mam rekordy, bo to dla mnie nie istotne.Biegam określony dystans i staram się utrzymać kondycję.
Ps.Pozdrawiam biegaczy!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org