Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nareszcie Dobra zmiana daje efekty |
Do wszystkich sympatyków ŁKS-u Łomża. Czy wiecie, że 16 kwietnia minęła 83 rocznica oficjalnego zarejestrowania Łomżyńskiego Klubu Sportowego. Nastąpiło to 16 kwietnia 1928 roku. Więcej na temat na portalu historycznym u Maćka: http://historialomzy.pl/lks-lomza-83-ro … powstania/ Rok 1926 lepiej brzmi i robi lepsze wrażenie. Jednak zastanawiam się która data jest właściwsza i trudni mi zająć jednoznaczne stanowisko. Co sądzicie, która data jest właściwsza?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nareszcie Dobra zmiana daje efekty |
1926 ta data jest prawdziwa 1928 jest wogole nie wiadomo czemu uznawana * i niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż polaki nie jedzą, ino zakąszają...!
|
|
Źle napisałem. W tytule powinno być 85 czy 83 rocznica powstania ŁKS.
|
|
Konkretnie to mi chodzi o rower dla 6 letniego dziecka [chłopca} ale dzieki za namiary!
|
|
2011 - 1926 = 85
|
|
Mi tam o nic nie chodzi sam się do mnie przyczepiłeś i jakieś kpiny z twojej strona na mój temat a póżniej mówisz że mi o coś chodzi. A tak poza tym kredek już nie używam od bardzo dawna.Wiadomo każdy ma swoje zdanie.Po prostu biegam i nie przechwalam się jakie to mam rekordy, bo to dla mnie nie istotne.Biegam określony dystans i staram się utrzymać kondycję. Ps.Pozdrawiam biegaczy!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |