niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie jest Pan Bogiem powiedził pisowski aparatczyk nowego reżimu.

na "powarzne" oferty bym nie liczyl...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie jest Pan Bogiem powiedził pisowski aparatczyk nowego reżimu.

Przepraszam bardzo Każdy z nas GRA!!! i śpiewa a chcemy troszkę rozszeżyć nasz skład.

HAHAHAHA

Witam, czy ktoś ma jakieś informacje na temat likwidacji Storczyka na Placu Niepodległości? Słyszałam już kilka niepokojących wiadomości. Koleżanka dzwoniła i pani zapewniła ją, że wszystko OK, ale martwię się co w przypadku upadłości bądź sprzedaży stanie się z moją suknią ślubną (wypożyczenie).
Telefon miesiąc przed ślubem nic mi nie da, bo wątpię żebym znalazła coś przez tak krótki okres. Co robić?

a co to jest te NKJO?

witam!co zrobić z ząbkowaną oponą która jest prawie nowa,czy w łomży ktoś by mi pomógł,bo w Polsce są warsztaty które szlifują oponę czy coś takiego,wina powstała z wcześniej zużytego amortyzatora.

Zaraz zdemoluja

HAHAHAHA

ja ci mogę zaśpiewać

Mirosławie, a jaki jest związek Czeczenów ze spółdzielnią socjalną?

Treść jest ukryta

zwolnili bo pewnie nie wykonywali normy kredytów

HAHAHAHA

Nie wiem jak jest w innych sklepach z rtv i agd ale więcej nie zrobię pochopnie zakupów. Wabią promocjami a i tak w efekcie trzeba dać więcej kasy niż sie przewiduje.. Ostatnio kupiłam pewien sprzęt który był w promocji, miałam na to określoną sumę pieniędzy a i tak zapłaciłam więcej - również przez swoje lenistwo bo nie chciało mi się jeździć po innych sklepach..Sprzęt miał kosztować nie całe 1000zł a dałam 1300..bo namówiono mnie na dodatkową gwarancję za ok 200zł i musiałam zapłacić za dowóz 25zł - to już w Allegro tańszy.. Koniec z pochopnymi zakupami.

Ja też nie polecam ME bo w Eldomie jest już taniej niż w ME.Rok temu robiłam generalny remont kuchni szukaliśmy kuchni do zabudowy z blatem w stylu retro.Znalazłam na promocji w ME za 2156 zł wiadomo,że taka kuchnia kosztuje bardzo dużo a znalazłam w Eldomie za 1724zł o wiele taniej niż się spodziewałam i też była na promocji,więc wniosek taki że nie warto kupować nawet na promocji w ME.Zawsze jeżdzimy po całej Łomży a i tak kupujemy w Eldomie bo jak jest się stałym klientem Eldomu to dostaję się duże zniżki naprawdę warto.Uwierzcie mi nie kupuje w żadnym innym sklepie tylko w Eldomie.Kupujcie a przekonacie się jeszcze jak traficie na szefa Marka z którym można się dogadać to jest ok.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

NKJO - Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych.
Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że wystarczy mieć 30%. Bo nawet gdyby przyjmowano z takim wynikiem, to raczej taka osoba miałaby ogromne trudności z utrzymaniem się na tych studiach.

Do 100mphMożna wiedzieć na jakiej podstawie opierasz tę informację?

Może mogłyby wypowiedzieć się osoby, które dostały się do tej szkoły? Proszę bardzo :)

Przelec sie do czerwonego boru tam jest wielu klawiszowcow a i moze jakis wokalista sie znajdzie.

Poszukuję kogoś, kto by mnie poduczył co i jak w jeździe na desce, ponieważ katuję ollie już 2 tygodnie, niestety nic mi nie wychodzi. Deskorolka mi odjeżdza, a ja nic. Jeżeli ma ktoś czas, bardzo prosiłbym.

Polecam załęską
Litości, przestańcie się rzucać, oczywiste, że ginekolog to ktoś bliższy niż sklepowa a nawet niż dentysta i oczywiste, że dane mogły się zmienić a chodzi o aktualny kontakt...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org