Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie jest Pan Bogiem powiedził pisowski aparatczyk nowego reżimu. |
na "powarzne" oferty bym nie liczyl...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie jest Pan Bogiem powiedził pisowski aparatczyk nowego reżimu. |
Przepraszam bardzo Każdy z nas GRA!!! i śpiewa a chcemy troszkę rozszeżyć nasz skład. HAHAHAHA
|
|
Witam, czy ktoś ma jakieś informacje na temat likwidacji Storczyka na Placu Niepodległości? Słyszałam już kilka niepokojących wiadomości. Koleżanka dzwoniła i pani zapewniła ją, że wszystko OK, ale martwię się co w przypadku upadłości bądź sprzedaży stanie się z moją suknią ślubną (wypożyczenie). Telefon miesiąc przed ślubem nic mi nie da, bo wątpię żebym znalazła coś przez tak krótki okres. Co robić?
|
|
a co to jest te NKJO?
|
|
witam!co zrobić z ząbkowaną oponą która jest prawie nowa,czy w łomży ktoś by mi pomógł,bo w Polsce są warsztaty które szlifują oponę czy coś takiego,wina powstała z wcześniej zużytego amortyzatora.
|
|
Zaraz zdemoluja HAHAHAHA
|
|
ja ci mogę zaśpiewać
|
|
Mirosławie, a jaki jest związek Czeczenów ze spółdzielnią socjalną?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
zwolnili bo pewnie nie wykonywali normy kredytów HAHAHAHA
|
|
Nie wiem jak jest w innych sklepach z rtv i agd ale więcej nie zrobię pochopnie zakupów. Wabią promocjami a i tak w efekcie trzeba dać więcej kasy niż sie przewiduje.. Ostatnio kupiłam pewien sprzęt który był w promocji, miałam na to określoną sumę pieniędzy a i tak zapłaciłam więcej - również przez swoje lenistwo bo nie chciało mi się jeździć po innych sklepach..Sprzęt miał kosztować nie całe 1000zł a dałam 1300..bo namówiono mnie na dodatkową gwarancję za ok 200zł i musiałam zapłacić za dowóz 25zł - to już w Allegro tańszy.. Koniec z pochopnymi zakupami.
|
|
Ja też nie polecam ME bo w Eldomie jest już taniej niż w ME.Rok temu robiłam generalny remont kuchni szukaliśmy kuchni do zabudowy z blatem w stylu retro.Znalazłam na promocji w ME za 2156 zł wiadomo,że taka kuchnia kosztuje bardzo dużo a znalazłam w Eldomie za 1724zł o wiele taniej niż się spodziewałam i też była na promocji,więc wniosek taki że nie warto kupować nawet na promocji w ME.Zawsze jeżdzimy po całej Łomży a i tak kupujemy w Eldomie bo jak jest się stałym klientem Eldomu to dostaję się duże zniżki naprawdę warto.Uwierzcie mi nie kupuje w żadnym innym sklepie tylko w Eldomie.Kupujcie a przekonacie się jeszcze jak traficie na szefa Marka z którym można się dogadać to jest ok. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
NKJO - Nauczycielskie Kolegium Języków Obcych. Jakoś trudno mi uwierzyć w to, że wystarczy mieć 30%. Bo nawet gdyby przyjmowano z takim wynikiem, to raczej taka osoba miałaby ogromne trudności z utrzymaniem się na tych studiach. Do 100mphMożna wiedzieć na jakiej podstawie opierasz tę informację? Może mogłyby wypowiedzieć się osoby, które dostały się do tej szkoły? Proszę bardzo :)
|
|
Przelec sie do czerwonego boru tam jest wielu klawiszowcow a i moze jakis wokalista sie znajdzie.
|
|
Poszukuję kogoś, kto by mnie poduczył co i jak w jeździe na desce, ponieważ katuję ollie już 2 tygodnie, niestety nic mi nie wychodzi. Deskorolka mi odjeżdza, a ja nic. Jeżeli ma ktoś czas, bardzo prosiłbym.
|
|
Polecam załęską Litości, przestańcie się rzucać, oczywiste, że ginekolog to ktoś bliższy niż sklepowa a nawet niż dentysta i oczywiste, że dane mogły się zmienić a chodzi o aktualny kontakt...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |