niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy ktoś jeszcze ogląda TVP?

debile

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy ktoś jeszcze ogląda TVP?

nie przesadzaj

Xenony...xenony...xenony...**** prawda...sama jeżdżę na nich...i jeżeli mam spryskiwacze, które zamontowałam a policja nie wykryje przetwornicy (bo można ją ładnie zabudować) to można mnie cmoknąć;D a czasami idioci mający zwykłe światła nie wyregulowane gorzej oślepiają niż całe te xenony.

I dla założycielki tego forum...to nie radze długimi po oczach walić jak on nie jedzie na długich bo jak się zawróci się za Tobą to CI kopów jeszcze nasadza;P

Sporo jeżdżę po naszych drogach i wiele widziałem, te całe xenony to faktycznie problem, ale większym problemem jest to, że 80% ludzi, którymi się mijam nie zmieniają świateł na krótkie, wtedy takiemu delikwentowi migam długimi jednak rzadko to skutkuje.. większą kulturę wykazują kierowcy ciężarówek.

Dokładnie tak. Kiedyś była, ale nie utrzymała się na rynku...

Wydaję mi się jednak, że sklep na AL. Legionów (na przeciwko Statoila) sam pali kawę.

mniejszy Ełk ma Toyotę ,VW i inne, mniejsza Ostrołęka też ma kilka, a w Łomży tylko Renault, Kia i Fiat śmieszne marki.

sorki zapomniałem o kolejnej śmiesznej marce

W Ostrołęce i Ełku też tylko małolaty po szkole chodzą do salonów?

w myśl polskiego prawa mandat może anulowac sąd za czyn nie będący wykroczeniem a więc w tym przypadku ciekawe jakto będzie ocenione. Czy pomiar wykonany nie właściwym urządzenime daje taka podstawę - i tu jest właśnie problem. Ale składać odwołanie mozna nawet mimo faktu upływu ustawowego terminu akurat w tym konkretnym przypadku. Nic to nie kosztuje a można odzyskać pieniążki i skasować punkty. Ogólnie zachęcam - odwołanie nie wymaga żadnych specjalnych umijętności tylko podac swoje dane wskazać ,że to do sądu rejonowego włąsciwego miejscowco , podac date ukatrania i za co oraz nr mandatu i kwotę i stwierdzić ,ze dokonano tego pomiaru urzadzeniem bez dopuszczenia do urzytkowania n terenie polski. żadnych opłat a skutek może być pozytywny dlawas.

HAHAHAHA

Już kilka miesięcy wcześniej było o tym głośno iż nie radary nie mają jakiegoś tam papierka, ale szczerze to w to wątpię.

A moim zdaniem to konkurencja. Gość nie wygrał i szum robi w odwecie. Jakoś nie bardzo wierzę.

HAHAHAHA

a ja polecam kawusię La Brasiliana marfisa ze sklepu delizia.pl oj dooobra kawcia, dobra!

Od biedy lidlowska espresso też może być, bo tania i w smaku nie jest zła....

HAHAHAHA

te na ks anny jest w tych nowym blokach tam jest obok fryzjer od 3 lat chodziłam do Sudan san ale zawsze wychodziłam czerwona i taka byłam przez cały dzień a potem zamiast brązowieć to skóra się łuszczyła i koleżanka mi poleciła na Ks. Anny i od ponad pół roku chodzę tam nie ważne czy 13 czy 15 min normalne że wyjdzie się czerwonym ale godzina dwie i to brązowieje i nie parzy skóry jak w Sudan San i skóra się tak nie wysusza

Tu jest link . http://www.emstudio.lomza.pl/

AlicjaZKrainyCzarów

Wydaje mi sie, ze sie mylisz z tym wiekiem rozpoczynania wspolzycia ...

Ps. czy tylko ja jako jedyna wierze jeszcze w to, ze tylko ograniczona ilosc ludzi rozpoczyna swe wspolzycie przed 18 rokiem zycia ??

Oczywiscie rozpoczecie wspolzycia powinno zalezec przede wszystkim od dojrzalosci emocjonalnej, a nie fizycznej (ktora osiaga sie dlugo przed ta pierwsza)...dojrzalosci partnerow i ich zwiazku uczuciowego miedzy partnerami...

do autorki tematu

W kazdym razie jesli myslisz powaznie o rozpoczeciu wspolzycia to najlepiej przejdz sie do lekarza to on/ona odpowiedza Ci na pytania dotyczace antykoncepcji przeznaczonej dla Ciebie (dobranej specjalnie dla Twojego organizmu).

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

jak sterylka czy inne operacje to tylko Leonczak. Jedyny chirurg wet w Lomzy. Nie ma sensu jezdzic do bialego, wawy itd w celu sterylizacji, bo u nas zrobisz to tak samo.

toż to proste - wszystko co markowe i na poziomie to szerokim łukiem omija to miasto potomków roztrząsaczy gnoju. przecież to tylku tu w tym kołchozie budowa galeri handlowej może trwać 15 lat i nawet nikt łopaty jeszcze nie wbił w glebę. Tu nikt nie ma takich potrzeb w użyciu automatyczne habety z batem zamiast pedału przyspieszenia.

I właśnie dlatego zrezygnowałam i juz tam nie chodzę bo to strasznie wyglądało jak sie było takim czerwonym i każdy sie patrzył jak nie wiadomo na kogo

zależy ile punktów zaliczy

HAHAHAHA

Kup sobie banerek , następny zubożały zakładzik się wypina.

POSŁUCHAJ TEGO CZY WARTO?

Poczytaj sobie w necie o EVP obejrzyj film White noise bardzo dobry.

http://www.break.com/usercontent/2007/11/Demon-Ghost-voice-recording-404666

Treść jest ukryta

postaw z płyt warstwowych,w środku pianka albo styropian lub wełna, szybka robota, nie trzeba tynkować, stawiasz ścianke i gotowe ;)

ale niestety juz mam material.interesuje mnie cena robocizny

Magistrów jak psów, a co trzeci umie pisać, a co piąty wypowiadać się poprawnie po Polsku;D

Z tego co kojarzę to w tej śrubie są takie rowki szukaj allegro "śruba zabezpieczająca". A może da się tam wsadzić jakiegoś dużego imbusa albo innego klucza i odkręcić ?

myśle ze takie pytania to lepiej zadać na meila albo zadzwonić

pojechałes kilo:) haha

HAHAHAHA

bajka o dyplomacie

dyplom macie, gówno umiecie

prubowałem ale nic takiego nie posiadam;(

HAHAHAHA

ta nagrywają EVP z wzmacniaczem a potem mają zniekształcone fale radiowe

U mnie głośniki Logitech łapią CB Radio i czasami komputer się mnie pyta, jak tam dróżka

HAHAHAHA

do Mechaniaka z dostaniem się nie ma dużych problemów... tylko potem trudno się w nim utrzymać.. :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org