Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy ktoś jeszcze ogląda TVP? |
debile
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy ktoś jeszcze ogląda TVP? |
nie przesadzaj
|
|
Xenony...xenony...xenony...**** prawda...sama jeżdżę na nich...i jeżeli mam spryskiwacze, które zamontowałam a policja nie wykryje przetwornicy (bo można ją ładnie zabudować) to można mnie cmoknąć;D a czasami idioci mający zwykłe światła nie wyregulowane gorzej oślepiają niż całe te xenony. I dla założycielki tego forum...to nie radze długimi po oczach walić jak on nie jedzie na długich bo jak się zawróci się za Tobą to CI kopów jeszcze nasadza;P
|
|
Sporo jeżdżę po naszych drogach i wiele widziałem, te całe xenony to faktycznie problem, ale większym problemem jest to, że 80% ludzi, którymi się mijam nie zmieniają świateł na krótkie, wtedy takiemu delikwentowi migam długimi jednak rzadko to skutkuje.. większą kulturę wykazują kierowcy ciężarówek.
|
|
Dokładnie tak. Kiedyś była, ale nie utrzymała się na rynku... Wydaję mi się jednak, że sklep na AL. Legionów (na przeciwko Statoila) sam pali kawę.
|
|
mniejszy Ełk ma Toyotę ,VW i inne, mniejsza Ostrołęka też ma kilka, a w Łomży tylko Renault, Kia i Fiat śmieszne marki.
|
|
sorki zapomniałem o kolejnej śmiesznej marce
|
|
W Ostrołęce i Ełku też tylko małolaty po szkole chodzą do salonów?
|
|
w myśl polskiego prawa mandat może anulowac sąd za czyn nie będący wykroczeniem a więc w tym przypadku ciekawe jakto będzie ocenione. Czy pomiar wykonany nie właściwym urządzenime daje taka podstawę - i tu jest właśnie problem. Ale składać odwołanie mozna nawet mimo faktu upływu ustawowego terminu akurat w tym konkretnym przypadku. Nic to nie kosztuje a można odzyskać pieniążki i skasować punkty. Ogólnie zachęcam - odwołanie nie wymaga żadnych specjalnych umijętności tylko podac swoje dane wskazać ,że to do sądu rejonowego włąsciwego miejscowco , podac date ukatrania i za co oraz nr mandatu i kwotę i stwierdzić ,ze dokonano tego pomiaru urzadzeniem bez dopuszczenia do urzytkowania n terenie polski. żadnych opłat a skutek może być pozytywny dlawas. HAHAHAHA
|
|
Już kilka miesięcy wcześniej było o tym głośno iż nie radary nie mają jakiegoś tam papierka, ale szczerze to w to wątpię.
|
|
A moim zdaniem to konkurencja. Gość nie wygrał i szum robi w odwecie. Jakoś nie bardzo wierzę. HAHAHAHA
|
|
a ja polecam kawusię La Brasiliana marfisa ze sklepu delizia.pl oj dooobra kawcia, dobra! Od biedy lidlowska espresso też może być, bo tania i w smaku nie jest zła.... HAHAHAHA
|
|
te na ks anny jest w tych nowym blokach tam jest obok fryzjer od 3 lat chodziłam do Sudan san ale zawsze wychodziłam czerwona i taka byłam przez cały dzień a potem zamiast brązowieć to skóra się łuszczyła i koleżanka mi poleciła na Ks. Anny i od ponad pół roku chodzę tam nie ważne czy 13 czy 15 min normalne że wyjdzie się czerwonym ale godzina dwie i to brązowieje i nie parzy skóry jak w Sudan San i skóra się tak nie wysusza Tu jest link . http://www.emstudio.lomza.pl/
|
|
AlicjaZKrainyCzarów Wydaje mi sie, ze sie mylisz z tym wiekiem rozpoczynania wspolzycia ... Ps. czy tylko ja jako jedyna wierze jeszcze w to, ze tylko ograniczona ilosc ludzi rozpoczyna swe wspolzycie przed 18 rokiem zycia ?? Oczywiscie rozpoczecie wspolzycia powinno zalezec przede wszystkim od dojrzalosci emocjonalnej, a nie fizycznej (ktora osiaga sie dlugo przed ta pierwsza)...dojrzalosci partnerow i ich zwiazku uczuciowego miedzy partnerami... do autorki tematu W kazdym razie jesli myslisz powaznie o rozpoczeciu wspolzycia to najlepiej przejdz sie do lekarza to on/ona odpowiedza Ci na pytania dotyczace antykoncepcji przeznaczonej dla Ciebie (dobranej specjalnie dla Twojego organizmu). Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
jak sterylka czy inne operacje to tylko Leonczak. Jedyny chirurg wet w Lomzy. Nie ma sensu jezdzic do bialego, wawy itd w celu sterylizacji, bo u nas zrobisz to tak samo.
|
|
toż to proste - wszystko co markowe i na poziomie to szerokim łukiem omija to miasto potomków roztrząsaczy gnoju. przecież to tylku tu w tym kołchozie budowa galeri handlowej może trwać 15 lat i nawet nikt łopaty jeszcze nie wbił w glebę. Tu nikt nie ma takich potrzeb w użyciu automatyczne habety z batem zamiast pedału przyspieszenia.
|
|
I właśnie dlatego zrezygnowałam i juz tam nie chodzę bo to strasznie wyglądało jak sie było takim czerwonym i każdy sie patrzył jak nie wiadomo na kogo
|
|
zależy ile punktów zaliczy HAHAHAHA
|
|
Kup sobie banerek , następny zubożały zakładzik się wypina.
|
|
POSŁUCHAJ TEGO CZY WARTO? Poczytaj sobie w necie o EVP obejrzyj film White noise bardzo dobry. http://www.break.com/usercontent/2007/11/Demon-Ghost-voice-recording-404666
|
|
Treść jest ukryta
|
|
postaw z płyt warstwowych,w środku pianka albo styropian lub wełna, szybka robota, nie trzeba tynkować, stawiasz ścianke i gotowe ;)
|
|
ale niestety juz mam material.interesuje mnie cena robocizny
|
|
Magistrów jak psów, a co trzeci umie pisać, a co piąty wypowiadać się poprawnie po Polsku;D
|
|
Z tego co kojarzę to w tej śrubie są takie rowki szukaj allegro "śruba zabezpieczająca". A może da się tam wsadzić jakiegoś dużego imbusa albo innego klucza i odkręcić ?
|
|
myśle ze takie pytania to lepiej zadać na meila albo zadzwonić
|
|
pojechałes kilo:) haha HAHAHAHA
|
|
|
prubowałem ale nic takiego nie posiadam;( HAHAHAHA
|
|
ta nagrywają EVP z wzmacniaczem a potem mają zniekształcone fale radiowe U mnie głośniki Logitech łapią CB Radio i czasami komputer się mnie pyta, jak tam dróżka HAHAHAHA
|
|
do Mechaniaka z dostaniem się nie ma dużych problemów... tylko potem trudno się w nim utrzymać.. :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |