niedziela, 15 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w imieniu wodza PiSlamistów składa hołd szamanowi

daj ogłoszenie erotyczne sex za kase - murowany zysk a własny wkład bez problemu .

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w imieniu wodza PiSlamistów składa hołd szamanowi

Jakie kurde zenony? CO Ty gadasz? Owszem, HIDy z Allegro jak są dobrze wyregulowane to nie szkodzą aż nadto. ALE większość tych "ludzi" zapomina jeszcze o jednym fakcie: brudna lampa dodatkowo rozprasza wiązkę ksenonową co jeszcze bardziej pogarsza sytuację. To dlatego wymogiem przejścia kontroli w stacji diagnostycznej nie jest jakis tam system samopoziomujący, tylko system czyszczący lampy. I dlatego nie mam nic do tych ludzi co oprócz ksenonów w lampy dokładają jeszcze spryskiwacze. Resztę bym zlinczował.

I dziesiona na kliencie

mnie denerwuje jak wieczorem jedzie jakis matol za mna i siedzi mi na dupie i wali po oczach swiatlami bo ma podniesione na maxa, wiec w takiej sytuacji wlaczam tylne swiatla przeciwmgielne i od razu jest efekt bo po pewnym czasie oddala sie na ponad 100 metrow i jeszcze mruga swiatlami zebym wylaczyl hehe a drugi sposob to daje sie wyprzedzic i wlaczam dlugie :) "chamstwem na chamstwo"

Jesli nie ma zgloszen wiecej niz miejsc to nawet z 30 sie załapiesz...

z pasją chyba żebrania na ulicach , powodzenia

yorker
obecnie xenony są montowane w reflektorach soczewkowych ale jeszcze do niedawna xenony również były w zwykłych reflektorach

emer
jak mi siedzi na ogonie to po prostu hamuje no i też włączam przeciwmgielne

Rodziłam w Łomży raz i nigdy więcej nie popełnię tego błędu.

Chciałam rodzić sn bo naturalne zdrowsze itd... Po 16 godzinach na porodówce, gdzie trafiłam z 6 cm rozwarciem miałam wykonane cc.

około 3 nad ranem zanikł puls dziecka, położna która od kilku godzin czytała gazetkę przyszła do mnie i zaczęła warczeć że się kręcę i pas się zsunął, jak zaczęła poprawiać pas i nie znalazła tętna to pierwszą rzeczą którą zrobiła to pobiegła budzić koleżanki. Dopiero po tym zabiegu zajęła się przywracaniem pulsu dziecka. Puls przywróciła ale skurcze ustały, więc bez testów ( jak ktoś pisał że są obowiązkowe) podłączyła mi oksytocynę. Ok 8 rano po 16 godzinach okrutnych bóli postanowiono puścić mi wody ponieważ główka dziecka nie schodziła do kanału rodnego, że to niby pomoże. O 9 na moja prośbę a raczej błaganie wykonano mi cc, nie miałam już sił rodzić naturalnie. (Lekarz który przejmował zmianę powiedział "niech jeszcze poleży w ciągu kilku godzin się wyjaśni) Dziecko miało odjęty punkt za zasinioną skórę - zbyt długi poród.
Położne baaaaardzo niemiłe pomimo że z mojej strony nie usłyszały złego słowa, krzyczeć też nie krzyczałam nie wiem czym mogłam ich zdenerwować chyba samą obecnością.
Po cc położnej się pomyliło że rodziłam naturalnie chyba i po 6 godzinach wysłała mnie pod prysznic. Nie byłam w stanie wrócić z łazienki o własnych siłach. A spacer przypłaciłam okrutnymi bólami głowy przez rok po porodzie ( skutki zbyt szybkiego podnoszenia głowy po zzo)

Następne moje dziecko urodzę w B-ku. Tam położne są zawsze miłe mają czas dla rodzącej i dobre słowo. Będę miała warunki i urodzę jak CZŁOWIEK.
Po porodzie w Łomży przez 2 lata na samo wspomnienie miałam łzy w oczach.
A łomżyńscy lekarze i położne niedługo będą miały dobre humory, nie będzie pacjentek, nikt im dupy nie będzie zawracał, odpoczną trochę na bezrobociu.

A ze swojej strony mogę tylko im życzyć tego aby same musiały kiedyś rodzić w takich warunkach jak tworzą innym.

A skoro cc jest tak poważną operacją to wszyscy lekarze fundują to swoim żonom i dzieciom? Nie wiedzą co robią? Czy może specjalnie ich wystawiają na takie ogromne ryzyko?

Szpital w Łomży odradzam.

rudy błazen z druhem

minimalnie okolo 1800 i wiecej

No to widzę ładna tam organizacja ;) A ostatnie wejście podobno o 20.30 (co już w ogóle jest bez sensu, co kogo obchodzi, że chcę o 21.10 zapłacić za godzinę i np pomoczyć tylko nogi w brodziku albo przepłynąć nie więcej niż jedną długość? Wygonią mnie przecież i tak razem ze wszystkimi.)

walenie dzwonami od rana w niedziele obraża uczucia ateistów, a sądy i policja w tej sprawie milczą

Bo w Łomży wolą sprowadzane złomy od swojego odwiecznego wroga :):)

OD KTÓREJ JEST CZYNNA WYPOŻYCZALNIA NA PIĘTRZE W STOKROTCE ? :) zaznaczam OD której ;)

Tak hala T zakład krawiecko- kuśnierski.

od 13, tyle lat już jest i nie wiesz? ciężko zapamiętać !

odezwij sie na kom

rudy błazen z druhem

jw.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org