Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w imieniu wodza PiSlamistów składa hołd szamanowi |
daj ogłoszenie erotyczne sex za kase - murowany zysk a własny wkład bez problemu . rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w imieniu wodza PiSlamistów składa hołd szamanowi |
Jakie kurde zenony? CO Ty gadasz? Owszem, HIDy z Allegro jak są dobrze wyregulowane to nie szkodzą aż nadto. ALE większość tych "ludzi" zapomina jeszcze o jednym fakcie: brudna lampa dodatkowo rozprasza wiązkę ksenonową co jeszcze bardziej pogarsza sytuację. To dlatego wymogiem przejścia kontroli w stacji diagnostycznej nie jest jakis tam system samopoziomujący, tylko system czyszczący lampy. I dlatego nie mam nic do tych ludzi co oprócz ksenonów w lampy dokładają jeszcze spryskiwacze. Resztę bym zlinczował.
|
|
I dziesiona na kliencie
|
|
mnie denerwuje jak wieczorem jedzie jakis matol za mna i siedzi mi na dupie i wali po oczach swiatlami bo ma podniesione na maxa, wiec w takiej sytuacji wlaczam tylne swiatla przeciwmgielne i od razu jest efekt bo po pewnym czasie oddala sie na ponad 100 metrow i jeszcze mruga swiatlami zebym wylaczyl hehe a drugi sposob to daje sie wyprzedzic i wlaczam dlugie :) "chamstwem na chamstwo"
|
|
Jesli nie ma zgloszen wiecej niz miejsc to nawet z 30 sie załapiesz...
|
|
z pasją chyba żebrania na ulicach , powodzenia
|
|
yorker obecnie xenony są montowane w reflektorach soczewkowych ale jeszcze do niedawna xenony również były w zwykłych reflektorach emer jak mi siedzi na ogonie to po prostu hamuje no i też włączam przeciwmgielne
|
|
Rodziłam w Łomży raz i nigdy więcej nie popełnię tego błędu. Chciałam rodzić sn bo naturalne zdrowsze itd... Po 16 godzinach na porodówce, gdzie trafiłam z 6 cm rozwarciem miałam wykonane cc. około 3 nad ranem zanikł puls dziecka, położna która od kilku godzin czytała gazetkę przyszła do mnie i zaczęła warczeć że się kręcę i pas się zsunął, jak zaczęła poprawiać pas i nie znalazła tętna to pierwszą rzeczą którą zrobiła to pobiegła budzić koleżanki. Dopiero po tym zabiegu zajęła się przywracaniem pulsu dziecka. Puls przywróciła ale skurcze ustały, więc bez testów ( jak ktoś pisał że są obowiązkowe) podłączyła mi oksytocynę. Ok 8 rano po 16 godzinach okrutnych bóli postanowiono puścić mi wody ponieważ główka dziecka nie schodziła do kanału rodnego, że to niby pomoże. O 9 na moja prośbę a raczej błaganie wykonano mi cc, nie miałam już sił rodzić naturalnie. (Lekarz który przejmował zmianę powiedział "niech jeszcze poleży w ciągu kilku godzin się wyjaśni) Dziecko miało odjęty punkt za zasinioną skórę - zbyt długi poród. Położne baaaaardzo niemiłe pomimo że z mojej strony nie usłyszały złego słowa, krzyczeć też nie krzyczałam nie wiem czym mogłam ich zdenerwować chyba samą obecnością. Po cc położnej się pomyliło że rodziłam naturalnie chyba i po 6 godzinach wysłała mnie pod prysznic. Nie byłam w stanie wrócić z łazienki o własnych siłach. A spacer przypłaciłam okrutnymi bólami głowy przez rok po porodzie ( skutki zbyt szybkiego podnoszenia głowy po zzo) Następne moje dziecko urodzę w B-ku. Tam położne są zawsze miłe mają czas dla rodzącej i dobre słowo. Będę miała warunki i urodzę jak CZŁOWIEK. Po porodzie w Łomży przez 2 lata na samo wspomnienie miałam łzy w oczach. A łomżyńscy lekarze i położne niedługo będą miały dobre humory, nie będzie pacjentek, nikt im dupy nie będzie zawracał, odpoczną trochę na bezrobociu. A ze swojej strony mogę tylko im życzyć tego aby same musiały kiedyś rodzić w takich warunkach jak tworzą innym. A skoro cc jest tak poważną operacją to wszyscy lekarze fundują to swoim żonom i dzieciom? Nie wiedzą co robią? Czy może specjalnie ich wystawiają na takie ogromne ryzyko? Szpital w Łomży odradzam. rudy błazen z druhem
|
|
minimalnie okolo 1800 i wiecej
|
|
No to widzę ładna tam organizacja ;) A ostatnie wejście podobno o 20.30 (co już w ogóle jest bez sensu, co kogo obchodzi, że chcę o 21.10 zapłacić za godzinę i np pomoczyć tylko nogi w brodziku albo przepłynąć nie więcej niż jedną długość? Wygonią mnie przecież i tak razem ze wszystkimi.)
|
|
walenie dzwonami od rana w niedziele obraża uczucia ateistów, a sądy i policja w tej sprawie milczą
|
|
Bo w Łomży wolą sprowadzane złomy od swojego odwiecznego wroga :):)
|
|
OD KTÓREJ JEST CZYNNA WYPOŻYCZALNIA NA PIĘTRZE W STOKROTCE ? :) zaznaczam OD której ;)
|
|
Tak hala T zakład krawiecko- kuśnierski.
|
|
od 13, tyle lat już jest i nie wiesz? ciężko zapamiętać !
|
|
odezwij sie na kom rudy błazen z druhem
|
|
jw.
|