Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald - Kaczyński (debata) |
O 20.00 w piatki w Europie i w Metrze. Zapewne i w Rampie cos sie dzieje jeszcze. Podobnie w soboty. W soboty jeszcze o 21.00 ATOM. Jęsli muzyka to Atom, jesli chcesz sie cisnac w tłumie (spotkać duzo ludzi - niezawsze miłych) to Metro. A jak ze swoja ekipa bez tłumów przy nezłej muzyce to Europa albo Rampa. Pozdro ___POLAK___TO___JA___
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald - Kaczyński (debata) |
Witka Jacko w pełni Ciebie popieram !!!. Stoi człowiek za kimś i klnie pod nosem bo kierowca przed nami czeka grom wie na co !. Nie wszyscy jednak, żeby nie było że uogólniam :). ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Dzieki Maciuś za tę strawę dla oka...:) Jestem jakby bliżej... Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży
|
|
Ja w zasadzie to nie mam nic do powiedzenia, tak tylko w kwestii formalnej chciałem się podłączyć, bo to taki nick podobny, to ja myślę sobie, że się odznaczę, że to nie ja. A może i coś powiem - jedni umieją jeździć, inni nie umieją - jak w życiu. Mądrze się wypowiedziałem, no nie?
|
|
Zgadzam się Maciusiu. No toć dobrze wiem, gdzie mnie ciągnie...:)
|
|
sylwia to jedz na dyskoteke do jeziorka każda dyskoteka tam to niezapomniana dyska
|
|
Czy był ktoś z Was w kościele pod wezwaniem śś Piotra i Pawła w Wilnie - polecam. Złota w nim nie widzialem, a nalezy, wg mnie, do z piekniejszych budowli sakralnych. Poza tym na budownictwo sakralne nalezy spojrzec tez od innej strony: - ilu rzemiślników i artystow nie mialoby pracy? - ile dziel sztuki nigdy nie ujrzaloby swiatla dziennego gdyby nie kosielny mecenat? - a wzrost gospodarczy? firmy budowlane tez chca zarabiac. i praca jest jest dla ludzi. HAHAHA jakby sie uprzec to mozna znelzsc wiecej mniej lub bardziej powaznych za i przeciw pozdrawiam
|
|
Skandal! Takie kłamstwo, że WSZYSCY nauczyciele znajdą zatrudnienie w nowym miejscu, wypowiadane wobec kamer, mikrofonów i społeczności szkolnej powinno być karane z całą surowością!!! Nie przez sąd, tylko przez obywateli którzy swoich fałszywych przedstawicieli powinni bezlitośnie odsyłać w polityczny niebyt! Dzisiaj kłamstwo dotyka nauczycieli, a kto zostanie pokrzywdzony polityką miasta jutro?
|
|
To tak jak z różnicą miedzy kapitalizmem a socjalizmem. Kapitalizm to wyzysk człowieka przez człowieka. Socjalizm- odwrotnie.
|
|
Ptysiu pewnie trawe kosiłeś ?? hehe
|
|
Ja ostatnio widziałem że jacyś ludzie byli na tej budowie :) mi to bańka te pudło nie mieszkam tam więc. . . a co do dyskotek najlepsza dyska jest u siebie w domu :d jerry
|
|
a tak na marginesie to kto się orientuje po ile gdzie wjazd?
|
|
no niestety to nie orginał
|
|
Możnaby :) to kto jest chętny? Mamy jeszcze dosyć długa liste. Ten pomysł wygrał otatnio, ale do skutku nie doszedł chyba, ponieważ o ile pamiętam, wtedy właśnie zmarł Ojciec Święty.. ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????" Mamy jeszcze dosyć długa liste, tak więc do wyboru, do koloru. Na pomysły głosować można na stronie podanej przez Ptysia pod zakładką Pomysły. Z reszta: wsio pod www.cossiedzieje.webpark.pl Dodam, że strona jest uaktualniona :) Dzięki, Ptysiu :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |