wtorek, 10 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Donald - Kaczyński (debata)

O 20.00 w piatki w Europie i w Metrze. Zapewne i w Rampie cos sie dzieje jeszcze. Podobnie w soboty. W soboty jeszcze o 21.00 ATOM. Jęsli muzyka to Atom, jesli chcesz sie cisnac w tłumie (spotkać duzo ludzi - niezawsze miłych) to Metro. A jak ze swoja ekipa bez tłumów przy nezłej muzyce to Europa albo Rampa. Pozdro

___POLAK___TO___JA___

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Donald - Kaczyński (debata)

Witka

Jacko w pełni Ciebie popieram !!!. Stoi człowiek za kimś i klnie pod nosem bo kierowca przed nami czeka grom wie na co !. Nie wszyscy jednak, żeby nie było że uogólniam :).

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Dzieki Maciuś za tę strawę dla oka...:) Jestem jakby bliżej...

Via Baltica najkrótszą trasą - to szansa na rozwój Łomży

Ja w zasadzie to nie mam nic do powiedzenia, tak tylko w kwestii formalnej chciałem się podłączyć, bo to taki nick podobny, to ja myślę sobie, że się odznaczę, że to nie ja.
A może i coś powiem - jedni umieją jeździć, inni nie umieją - jak w życiu.
Mądrze się wypowiedziałem, no nie?

Zgadzam się Maciusiu. No toć dobrze wiem, gdzie mnie ciągnie...:)

sylwia to jedz na dyskoteke do jeziorka każda dyskoteka tam to niezapomniana dyska

Czy był ktoś z Was w kościele pod wezwaniem śś Piotra i Pawła w Wilnie - polecam. Złota w nim nie widzialem, a nalezy, wg mnie, do z piekniejszych budowli sakralnych.

Poza tym na budownictwo sakralne nalezy spojrzec tez od innej strony:
- ilu rzemiślników i artystow nie mialoby pracy?
- ile dziel sztuki nigdy nie ujrzaloby swiatla dziennego gdyby nie kosielny mecenat?
- a wzrost gospodarczy? firmy budowlane tez chca zarabiac. i praca jest jest dla ludzi.

HAHAHA

jakby sie uprzec to mozna znelzsc wiecej mniej lub bardziej powaznych za i przeciw

pozdrawiam

Skandal! Takie kłamstwo, że WSZYSCY nauczyciele znajdą zatrudnienie w nowym miejscu, wypowiadane wobec kamer, mikrofonów i społeczności szkolnej powinno być karane z całą surowością!!!

Nie przez sąd, tylko przez obywateli którzy swoich fałszywych przedstawicieli powinni bezlitośnie odsyłać w polityczny niebyt!

Dzisiaj kłamstwo dotyka nauczycieli, a kto zostanie pokrzywdzony polityką miasta jutro?

To tak jak z różnicą miedzy kapitalizmem a socjalizmem.
Kapitalizm to wyzysk człowieka przez człowieka.
Socjalizm- odwrotnie.

Ptysiu pewnie trawe kosiłeś ?? hehe

Ja ostatnio widziałem że jacyś ludzie byli na tej budowie :) mi to bańka te pudło nie mieszkam tam więc. . . a co do dyskotek najlepsza dyska jest u siebie w domu :d

jerry

a tak na marginesie to kto się orientuje po ile gdzie wjazd?

no niestety to nie orginał

Możnaby :) to kto jest chętny? Mamy jeszcze dosyć długa liste.
Ten pomysł wygrał otatnio, ale do skutku nie doszedł chyba, ponieważ o ile pamiętam, wtedy właśnie zmarł Ojciec Święty..
ptysiu91: "bedzie każdy pompował balony przez 3 minuty i potem wypuścimy je w powietrze kto jest za ????????"
Mamy jeszcze dosyć długa liste, tak więc do wyboru, do koloru.

Na pomysły głosować można na stronie podanej przez Ptysia pod zakładką Pomysły.

Z reszta: wsio pod www.cossiedzieje.webpark.pl
Dodam, że strona jest uaktualniona :)

Dzięki, Ptysiu :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów. Kucie posadzek, tynku, sprzątania piwnic, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych, sadzenie krzewów, wycinka, malowanie ogrodzeń, altan. Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
PHU MODZELEWSKI oferuje w sprzedaży: kotły C.O. na pellet, palniki pelletowe, wkłady kominowe, kominy izolowane, pellet drzewny. Zapewniam montaż i serwis. Łomża ul. Browarna 5.
tel. 508233425
auto-moto
Tani blacharz - lakiernik w Łomży. Dzwoń zapytaj, to nie kosztuje.
tel. 518065650
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org