poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trump vs. inni.

moja nie MIELE ale pierze ;)

Franczeska się nazywa. Jak nie daje czasem rady to wyciągam tarę...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trump vs. inni.

Najwięksi katolicy to politycy, stoją w pierwszym rzędzie a co wyprawiają. Bratają się z klerem a społeczeństwo mają za nic. Chodzi im o kasę ale dla siebie podobnie jak kler. Ktoś powiedział; jeżeli nie istnieje się w mediach to takiego człowieka nie ma...

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Chciałbym pograć w piłkę, słyszałem że w Łomży jest liga amatorska, może w jakiejś drużynie brakuje zawodnika? Albo może ktoś nie wiem, zbiera się gdzieś żeby pograć i jest was za mało? Lub może na tym forum jest trochę osób które chciałyby też zagrać w wolnym czasie ale nie mogą zebrać odpowiedniej ilości chętnych?
Czekam na sugestie.

Autor: kapitan bomba (217.116.110.---)
Data: 06-04-11 14:09

nie wiem czy wspomina nie mam z nim kontaktu od kilku lat ,a dumny jest napewno z tego ze jest Polakiem patryjota.
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Pewnie jako ,,prawdziwy polak patryjota idiota" garuje za pobicie i oskubanie jakiegoś lewackiego małolata ,jak przystało na prawdziwego twardziela :):):):)

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Chyba musiało to być dużo wcześniej, bo 7-8 lat temu takiej sytuacji na pewno nie było, bo dużo by się o tym mówiło :]

i są tacy którym do dziś zwisa klej z nosa i się domyć nie mogą :) a niektórzy nawet system pokochali, z którym tak zaciekle walczyli, waląc jabcoka i wąchając klej w sadku czy na schodkach i ten wielki bunt, który polegał na niewynoszeniu śmieci z domu :)

A co robisz? Organizujesz w yamie spotkania homoseksualistów?

Choc niewielu nas zostalo takiej sily nie ma nikt, skinhead musi walczyc stale by poprawic w Polsce byt(Potop). Pamietacie o liscie Wildsztajna o agentach prlu, powinna tez powstac lista zydow w Polskim rzadzie.

Kursy pierwszej pomocy są czasami przeprowadzane przez Grupę Ratowniczą przy parafii Krzyża św. Są bezpłatne. trzeba się tylko dopytać kiedy jest planowany najbliższy kurs...

kapitan bomba

Ty też sobie przeczytaj :)
Przyda ci się bo podstawowej wiedzy nie masz o tym do czego należałeś :):):)

Tobie też podobała się glaca świecąca jak **** w nocy to ją goliłeś :):):)

ktosiu jesteś głupi i tyle, masz wiedzę zdobytą jedynie z internetu, ktoś-coś napisze, a ty łykasz bo w 1LO tego uczą, a uczą wyklepanych regułek, a nie praktyki, tak jak i w twoim życiu, naczytasz się głupot w internecie i to jest twoja walka napie*dalanie w klawiaturę, a z domu się boisz wyjść, masz obsesje na punkcie łysych ludzi

nie wszyscy skini to rasiści, jak już tak czytacie takie regułki z ch*ja wzięte typu "pierwsi skini z jamajki", to wam powiem, że jest wiele odłamów typu NR, NS, Oi!, RED itp., itd. ale dla was najlepiej wszystko wpie*dolić do jednego wora i dla was Skin to łysa pała w glanach, co chodzi i kopie wszystko i wszystkich, nienawidzi czarnych bo są czarni, a ufoludki zieloni. Widzę, że jesteście ostro obcykani z internetowych wieści, wyklepanych ch*j wie przez jakiego poetę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org