Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trump vs. inni. |
moja nie MIELE ale pierze ;) Franczeska się nazywa. Jak nie daje czasem rady to wyciągam tarę...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trump vs. inni. |
Najwięksi katolicy to politycy, stoją w pierwszym rzędzie a co wyprawiają. Bratają się z klerem a społeczeństwo mają za nic. Chodzi im o kasę ale dla siebie podobnie jak kler. Ktoś powiedział; jeżeli nie istnieje się w mediach to takiego człowieka nie ma... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Chciałbym pograć w piłkę, słyszałem że w Łomży jest liga amatorska, może w jakiejś drużynie brakuje zawodnika? Albo może ktoś nie wiem, zbiera się gdzieś żeby pograć i jest was za mało? Lub może na tym forum jest trochę osób które chciałyby też zagrać w wolnym czasie ale nie mogą zebrać odpowiedniej ilości chętnych? Czekam na sugestie.
|
|
Autor: kapitan bomba (217.116.110.---) Data: 06-04-11 14:09 nie wiem czy wspomina nie mam z nim kontaktu od kilku lat ,a dumny jest napewno z tego ze jest Polakiem patryjota. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Pewnie jako ,,prawdziwy polak patryjota idiota" garuje za pobicie i oskubanie jakiegoś lewackiego małolata ,jak przystało na prawdziwego twardziela :):):):) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Chyba musiało to być dużo wcześniej, bo 7-8 lat temu takiej sytuacji na pewno nie było, bo dużo by się o tym mówiło :]
|
|
i są tacy którym do dziś zwisa klej z nosa i się domyć nie mogą :) a niektórzy nawet system pokochali, z którym tak zaciekle walczyli, waląc jabcoka i wąchając klej w sadku czy na schodkach i ten wielki bunt, który polegał na niewynoszeniu śmieci z domu :)
|
|
A co robisz? Organizujesz w yamie spotkania homoseksualistów?
|
|
Choc niewielu nas zostalo takiej sily nie ma nikt, skinhead musi walczyc stale by poprawic w Polsce byt(Potop). Pamietacie o liscie Wildsztajna o agentach prlu, powinna tez powstac lista zydow w Polskim rzadzie.
|
|
Kursy pierwszej pomocy są czasami przeprowadzane przez Grupę Ratowniczą przy parafii Krzyża św. Są bezpłatne. trzeba się tylko dopytać kiedy jest planowany najbliższy kurs...
|
|
kapitan bomba Ty też sobie przeczytaj :) Przyda ci się bo podstawowej wiedzy nie masz o tym do czego należałeś :):):) Tobie też podobała się glaca świecąca jak **** w nocy to ją goliłeś :):):)
|
|
ktosiu jesteś głupi i tyle, masz wiedzę zdobytą jedynie z internetu, ktoś-coś napisze, a ty łykasz bo w 1LO tego uczą, a uczą wyklepanych regułek, a nie praktyki, tak jak i w twoim życiu, naczytasz się głupot w internecie i to jest twoja walka napie*dalanie w klawiaturę, a z domu się boisz wyjść, masz obsesje na punkcie łysych ludzi
|
|
nie wszyscy skini to rasiści, jak już tak czytacie takie regułki z ch*ja wzięte typu "pierwsi skini z jamajki", to wam powiem, że jest wiele odłamów typu NR, NS, Oi!, RED itp., itd. ale dla was najlepiej wszystko wpie*dolić do jednego wora i dla was Skin to łysa pała w glanach, co chodzi i kopie wszystko i wszystkich, nienawidzi czarnych bo są czarni, a ufoludki zieloni. Widzę, że jesteście ostro obcykani z internetowych wieści, wyklepanych ch*j wie przez jakiego poetę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |