Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
niskie, żenujące i świadczy o małości JarKacza |
Nigdy nie dam na kościelne organizacje nawet 1 grosza... Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: niskie, żenujące i świadczy o małości JarKacza |
nie wspieramy mafii i księży.
|
|
@Wadolek: Nie takie głupie. Po prostu teraz już nie produkują czarnych tablic, więc nie będą specjalnie dla kilku osób na rok zmieniać ustawień maszyny.
|
|
Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 04-04-11 18:35 gdybym miał czas to bym pisał Autor: cxz3 (87.119.10.---) Data: 04-04-11 19:57 Długo chory byłem i leżałem w szpitalu przez co nie miałem nawet jak się zabrać do pisania To się niestety albo trzeba streścić i zabrać do roboty, albo maturę zdać innym razem. Matura nie jest obowiązkowa. Jak na kłamstwie zaczniesz swoje "dorosłe" życie - to życzę powodzenia dalej. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
,Brzeczyszczykiewicz,ty to jakiś profesorek,albo fucia-pucia!
|
|
a w łomży salwe jakoś z tego czołgu pier..lno!
|
|
WIesz, aby powstał zakład produkcyjny potrzebny jest inwestor. A jak Łomża ma ściągnąć inwestora - jak tu same schody robią? Galeria -ponad 10 lat, cierpliwość popłaca, jest szansa że się w końcu uda. Ale żaden inwestor nie będzie tyle czekał. Zobacz Zambrów - miasto przygotowało tereny inwestycyjne. Będzie inwestor, będą robić chyba strzykawki (o ile mnie pamięć nie myli). Ale to trzeba dobrej woli. Galerie temu poszukiwaniu inwestorów sprzyjają.
|
|
kręcić:) Praca jak każda sezonowa. Można powiedzieć że takie kieszonkowe na wakacje dla młodzieży. Tak myślę, nie znam stawek:) < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja tez:)
|
|
,to wzywam"TYGODNIK ANTYKLEYKALNY","ANGORĘ' Hahahaha ale to było dobre. Jeszcze Fakty i Mity zaproś... czasopisma, które robią z igły widły i z prawdą mają tyle wspólnego co Łomża z Zakopanem.
|
|
TP-LINK TL-WR740N -allegro od 61 TP-LINK TL-WR340G- allegro od 40 zł TP-LINK są bardzo dobrej jakości w stosunku do ceny :) Polecam ten 1
|
|
masakra dobrze mówi. Z dobrego człowieka zmienisz się w degenerusa. . . "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Witam, wczoraj przy ulicy Staffa uciekł psiak jak już napisałam w temacie jest to york ... jeżeli ktoś wie gdzie jest piesek proszę o kontakt 511 910 240.
|
|
kler domaga sie zwrotu ziemi, oki dac kazdemu po dzialce i niech uprawiaja warzywa zeby sie z tego utrzymac, i zero dotacji, pazerny kler domaga sie hektarow tylko po to zeby sprzedac i sie oblowic kasą, Jezus jezdzil na osiołku, a księza mają limuzyny ,tylko po co im limuzyny??? ,żeby na imprezy jezdzić , jak trzeba do chorego ,to nie przyjedzie swoim ,tylko trzeba po niego wysłac auto i to nie byle jakie, bo np, do Poloneza to on nie wsiądzie,albo starego Golfa.
|
|
Zapytaj Zborka z Targówka;D
|
|
Lubię Budyń Czasem zjeść wieczorem
|
|
Szpitalny rezonans obsługują ludzie ze szpitala.A co z tego że prywatna firma ma umowę z NFZ? Prywatna firma musi generować zysk,a publiczny szpital generuje straty,ale na szczęście nie długo to się skończy.A chcąc zrobić sobie badanie wystarczy "opłacić" lekarza,ten przyjmie na oddział i skieruje na rezonans,i tak szpitalne długi bedą się rozrastać.To jest dla mnie mały skandal,skoro to my sfinansowaliśmy rezonans w szpitalu(pieniądze dało MZ i samorząd czyli my) to dlaczego musimy dodatkowo płacić jeszcze za badanie,przecież haracz w postaci składki opłacamy co miesiąc? Boga nie ma,gdyby był tego świata by juz nie było.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |