Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
za PiSu kobiety rodzą martwe dzieci na szpitalnej podłodze |
http://www.serialeonline.pl/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: za PiSu kobiety rodzą martwe dzieci na szpitalnej podłodze |
puk, puk. Szkoda,że moherowe berety tylko słuchają"taniego radyjka z Torunia". Opiszę Państwo skandal jaki doszedł mnie w sklepie"Maxi-mix" na ul.Kazańskiej w Łomży. kTOŚ POZWOLIŁ KWESTOWAĆ 2 STARYM"MOHEROWYM". OD RAZU WIDZIAŁAM, ŻE BĘDĄ MNIE ATAKOWAĆ NA WYJŚCIU ABY DO SKARBONKI I DO KOSZYCZKA WŁOŻYĆ. Stało się przy wyjściu, zaatakowały. Nawet nie wiedziały/"ponoć"/ ,że 60% idzie na utrzymanie chorego tworu pt."CARITAS"- DALEJ ZWANY JAKO GAŁĄŻ KOŚCIOŁA DOCHODOWEGO..Kto pozwala na taką żebraninę dla kościoła. Biedny jak usiadzie ze skarbonką, to go od razu Strażą Miejską, albo policją. Kościól i złodzieje rządzą. Prawo im na to pozwala. KTO chce fotki jak moherowe kwestionariuszki ciagną towar do siebie, do swoich domów???? LUDZIE!!!! OPAMIĘTAJCIE SIĘ. JAK CHCECIE POMÓC LUDZIOM WYSYŁAJCIE NA KONKRETNE KONTA BIEDNYCH, SZCZEGÓLNIE TE UTWORZONE PRZEZ WŁADZE MIASTA, A NIE NA KOŚCIELNE JAK NP. "CARITAS". PS.JAK JAKIŚ KSIĄDZ PT.JAN...WLEŻIE MI TUTAJ, TO POJEDZIEMY OSTRO PO BANDZIE Z TĄ BYDLACKĄ CZARNĄ KLECHĄ I ZŁODZIEJSKĄ MAFIĄ. aaaaaa. jEŻELI JESZCZE RAZ KTOŚ ZASŁONI MI KOSZYK W SKLEPIE DO WZIECIA I JAK NIE BEDE MÓGŁA GO ODSTAWIĆ, BO"MOHEROWE" BĘDA ZBIERAĆ PT"caritas",to wzywam"TYGODNIK ANTYKLEYKALNY","ANGORĘ'
|
|
|
Jakiś czas temu, korzystałem z tego sposobu, wszystko poszło sprawnie dzięki jasnej instrukcji. Nie łamałem symbiana, tylko podpisywałem aplikacje online (wydaje mi się, że to bezpieczniejsze, instr. punkty 1-4) Pozdr. Nie znam nikogo, kto stracił wiarę po lekturze dzieł Marksa, ale znam wielu takich, którzy stracili ją po kontakcie z własnym proboszczem
|
|
To prawda, mało im jeszcze! Podatków nie płacą, biednych nie wspierają, do wszystkiego się wtracają. Interesuje ich ytylko mamona, więcej skromności i ubóstwa. Tyle się pisało o tej skromności a tu dalej rozpasanie. Wszyscy jadą po tych najbiedniejszych, państwo i kościół, który powinień być wzorem nauk np. naszego Papieża JPII. Jak tak dalej to kościoły opustoszeją a a tyle ich nabudowano!!! < wieczne im odpoczywanie >
|
|
ja proponuję zadzwonić do Pani Eli Jaworowicz:D może będziesz w "sprawie dla reportera":D:D
|
|
Można badanie zrobić w salonach optycznych, np. Aleja Legionów 6B we wtorki są od 12 do 14 i chyba we czwartki
|
|
Mogę Ci polecic Studio Fryzur Estetica ma Hipokratesa 4. Chłopak zna sie na rzeczy i niema wygórwanych cen, atmosfera jest przyjazna i widać,że salon jest przystosowany pod klienta a nie odwrotnie....
|
|
Omanio a skąd masz pewność że to nie ty jesteś tym wyjątkiem ???
|
|
Witam wszystkich :) Mam MS dnia 6 maja, wybiera się może ktoś tego dnia na to.??? Jestem z Komendy Poznań
|
|
A mnie to nie interesuje :)
|
|
kolego kolego a ona Wam pisze że "była" tu i tam
|
|
w activii byl karnet 70 zł, 135 karnet na silownie plus rolery czy jak tam je zwa - dla kobiet jakies rolki na celulitis, - dalej nie pamietam.
|
|
Kiedyś lewusy przekonywały, że grunt to bezstresowe wychowanie i dawanie nierobom zasiłków. Teraz okazuje się, że prowadzi to do patologii. Dla ludzi myślących było to oczywistą oczywistością od zawsze, ale nie dla tępych lewusów. http://www.emito.net/edukacja/wiadomosci_/nauczyciele_odzyskaja_wladze_w_szkole_918859.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |