poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku!

No slublomza.pl to dobry portal. Zgadzam się z kreatwnym.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku!

rambo777

To nie jest prawda:)
Znowu łżesz jak pies na forum :)
Ale to już taka wasza sPiS-działa natura , począwszy od chorego na dekiel KACYKA a skończywszy na szeregowym ujadaczu :):):)

Wcale nie pracuję :)
Nie chce mi się , bo i po co skoro w Polsce 90% idiotów na mnie pracuje :):)
Dzięki takim niedorobom jak ty rambo żyje mi się wcale dobrze bez pracy a kto wie może i lepiej niż tobie :):):)

Ale dziękuję ci za to że zawsze o mnie pamiętasz PiSdnięty podrzutku :):):)

Re: Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku!

Zna może ktoś dobrą stronę żeby obejrzeć jakiś film za darmo bo wszędzie gdzie wchodzę chcą kasę.

Myślę że osoby zainteresowane wczoraj były w jednostce wojskowej na Al.Legionów gzie można było oglądać czołg Leopard, robi wrażenie niesamowite zwłaszcza wewnątrz elektronika, po prostu kosmos. Zdaje się że w najbliższą niedzielę będzie można jeszcze ten czołg oglądać.l

to jeden z tych, które od Niemców dostaliśmy, bo u siebie stary szrot nowym sprzętem zastępowali? :)

Ja również polecam Tv.PowerFM.pl
Strona godna polecenia !
Wchodzisz, rejestrujesz się i oglądasz kiedy chcesz i ile chcesz ;)

to raczej nie ten ze zdjęcia, my mamy wersję 2a4 czyli starszą- z pionowym opancerzeniem wieży. Niemcy rozwiązali problem z płaceniem za utylizację- sprzedali nam maszyny z produkcji z początku lat 80-tych i jeszcze na serwisie zarobią... :/

przygodni pasazerowie moga byc niebezpieczni, badź ostrozny i czujny czlowieku.

zalegalizować :) byle by nie przesadzac z paleniem, kazdy swoj rozum ma

Cytat:

Kafar211 napisał:
To po co na rozmowie zadaje kilka pytań z tego testu z komputera ? I co jeśli odpowiesz na te pytania inaczej niż zaznaczyłeś na komputerze ??

A skąd ja mam to wiedzieć? Ja nie miałem takich samych pytań jak na komputerze!

Czytałem wypowiedź psychologa i jasno mówił że badanie na komputerze tylko i wyłącznie określa czy ktoś zdał MS czy nie! Oni jedynie mogą podnieść uzyskaną ilość pkt.

Ale co zawojujesz? Żydów wytępisz? I co Ci to da? Własną satysfakcję... Dzisiaj Żydem już nazywa się każdego, kto jest inny, chce się go obrazić czy cokolwiek innego, prawdziwego Żyda to już ze świecą szukać jak i skina prawdziwego.
Wiesz wogóle cokolwiek o powstaniu ruchu skinów, skąd zaczerpnął swoje wzorce, jakie były początkowe postulaty? G** wiesz i to widać, jak i większość, która tylko chce się bawić w skinów.
Lepiej broń słusznych spraw. Jeżeli tak bardzo chcesz w Łomży coś zdziałać to weź się za walkę z patologią, alkoholizmem, problemami młodzieży, która siedzi jara i pije pod blokami. Zrób coś pożytecznego, a nie walcz z wiatrakami. Nie masz chyba pojęcia ilu z tych skinów samo wyszło z takiej patologi i dalej ją szerzyło. Chcesz uczynić kochany kraj lepszym? Zacznij od siebie i wytęp menty, które katują własne rodziny, robią krzywdę innym i są bezkarni, a do tego już d** ciężko ruszyć.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org