Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku! |
No slublomza.pl to dobry portal. Zgadzam się z kreatwnym.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku! |
rambo777 To nie jest prawda:) Znowu łżesz jak pies na forum :) Ale to już taka wasza sPiS-działa natura , począwszy od chorego na dekiel KACYKA a skończywszy na szeregowym ujadaczu :):):) Wcale nie pracuję :) Nie chce mi się , bo i po co skoro w Polsce 90% idiotów na mnie pracuje :):) Dzięki takim niedorobom jak ty rambo żyje mi się wcale dobrze bez pracy a kto wie może i lepiej niż tobie :):):) Ale dziękuję ci za to że zawsze o mnie pamiętasz PiSdnięty podrzutku :):):)
|
|
Re: Wszystkim czerwono brunatnym plujkom ku uwadze-Eurostat potwierdza: Polska drugim krajem w UE pod względem ilości przyjętych imigrantów w 2015 roku! |
Zna może ktoś dobrą stronę żeby obejrzeć jakiś film za darmo bo wszędzie gdzie wchodzę chcą kasę.
|
|
Myślę że osoby zainteresowane wczoraj były w jednostce wojskowej na Al.Legionów gzie można było oglądać czołg Leopard, robi wrażenie niesamowite zwłaszcza wewnątrz elektronika, po prostu kosmos. Zdaje się że w najbliższą niedzielę będzie można jeszcze ten czołg oglądać.l
|
|
to jeden z tych, które od Niemców dostaliśmy, bo u siebie stary szrot nowym sprzętem zastępowali? :)
|
|
Ja również polecam Tv.PowerFM.pl Strona godna polecenia ! Wchodzisz, rejestrujesz się i oglądasz kiedy chcesz i ile chcesz ;)
|
|
to raczej nie ten ze zdjęcia, my mamy wersję 2a4 czyli starszą- z pionowym opancerzeniem wieży. Niemcy rozwiązali problem z płaceniem za utylizację- sprzedali nam maszyny z produkcji z początku lat 80-tych i jeszcze na serwisie zarobią... :/
|
|
przygodni pasazerowie moga byc niebezpieczni, badź ostrozny i czujny czlowieku.
|
|
zalegalizować :) byle by nie przesadzac z paleniem, kazdy swoj rozum ma
|
|
Cytat: A skąd ja mam to wiedzieć? Ja nie miałem takich samych pytań jak na komputerze! Czytałem wypowiedź psychologa i jasno mówił że badanie na komputerze tylko i wyłącznie określa czy ktoś zdał MS czy nie! Oni jedynie mogą podnieść uzyskaną ilość pkt.
|
|
Ale co zawojujesz? Żydów wytępisz? I co Ci to da? Własną satysfakcję... Dzisiaj Żydem już nazywa się każdego, kto jest inny, chce się go obrazić czy cokolwiek innego, prawdziwego Żyda to już ze świecą szukać jak i skina prawdziwego. Wiesz wogóle cokolwiek o powstaniu ruchu skinów, skąd zaczerpnął swoje wzorce, jakie były początkowe postulaty? G** wiesz i to widać, jak i większość, która tylko chce się bawić w skinów. Lepiej broń słusznych spraw. Jeżeli tak bardzo chcesz w Łomży coś zdziałać to weź się za walkę z patologią, alkoholizmem, problemami młodzieży, która siedzi jara i pije pod blokami. Zrób coś pożytecznego, a nie walcz z wiatrakami. Nie masz chyba pojęcia ilu z tych skinów samo wyszło z takiej patologi i dalej ją szerzyło. Chcesz uczynić kochany kraj lepszym? Zacznij od siebie i wytęp menty, które katują własne rodziny, robią krzywdę innym i są bezkarni, a do tego już d** ciężko ruszyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |