Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kup pan MISTRALA za dolara. |
nie wiem czy dziala jesszcze strzelnica na zjezdzie, visa a vie nowego lidla jest brama wjazdowa, jest tam tez chyba jakas produkcja lodzi czy cos, podjedz zapytaj.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kup pan MISTRALA za dolara. |
A nie łatwiej kupić gotową z salonu slubnego? ja się niebawem wybieram na poszukiwania swojej po łomżyńskich salonach.
|
|
Jak zwykle starzy klęcznikowi lamenciarze:) A Szpitak ma coraz więcej długów a J.B ma coraz lepiej :):)
|
|
wybieram gimnazjum dla córki prosiła bym o jakeś komentarze na temat szkól rudy błazen z druhem
|
|
....jednym słowem ciemnogród...
|
|
Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska. Ciekawi mnie co ci ludzie mają we łbie, chyba trociny. To są dupo lizusy facetów w czerni. I pies ich je.bał. Łomża była, jest i będzie zacofana przez między innymi takich durni. AMEN.
|
|
Żadna nowość, te filmy krążą od kilku lat w internecie. Takie rzeczy owszem, dzieją się na świecie. Właśnie Chiny, Rosja, ale nie dajmy się zwariować i wpoić sobie, że tak to wygląda wszędzie. Żeby nie było - jestem zdecydowaną przeciwniczką futer i skór, ale skoro jest popyt to jest i podaż. Grunt to zachować jakieś normy i resztki szacunku dla życia, które odbiera się dla własnej przyjemności. Nie tak dawno było głośno o KFC. Skubali kurczaki żywcem we wrzątku. To samo było w ubojni prosiąt. W Polsce. Zajmijmy się najpierw naszym podwórkiem, jak to opanujemy bierzmy się za naprawę reszty świata. Łatwo jest linczować przez internet, wykrzykiwać hasła o obrzydliwości całego świata i własnym miłosierdziu.
|
|
dowiedz sie najpierw jeden z drugiim jaki maja co niektorzy z nich stosunek do kosciola.. To tak na marginesie. Patrzac na kulture na forum to Lomza ewidentnie niedojrzala do takich przedsiewziec. Moze za pare lat.
|
|
Doswiadczenie mam mniejsze niz kolega gdzies o polowe, jednak na bramkach przez ten okres pracowalem srednio 25 dni w miesiacu. Ani kasa jakas rewelacyjna ani robota. Robi sie swoje. raz jest spokoj raz nie. Najgorsza jest odpowiedzialnosc jak policja i pobity to najczesciej spada na bramke. W bajzlu za nocke kiedys malo placili tak z 50zl ale od utargu był procent:) wiec nie bylo zle... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |