poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kup pan MISTRALA za dolara.

nie wiem czy dziala jesszcze strzelnica na zjezdzie, visa a vie nowego lidla jest brama wjazdowa, jest tam tez chyba jakas produkcja lodzi czy cos, podjedz zapytaj.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kup pan MISTRALA za dolara.

A nie łatwiej kupić gotową z salonu slubnego? ja się niebawem wybieram na poszukiwania swojej po łomżyńskich salonach.

Jak zwykle starzy klęcznikowi lamenciarze:)

A Szpitak ma coraz więcej długów a J.B ma coraz lepiej :):)

wybieram gimnazjum dla córki prosiła bym o jakeś komentarze na temat szkól

rudy błazen z druhem

....jednym słowem ciemnogród...

Jan Bajno, Mariusz Chrzanowski, Hanka Gałązka, Witold Chludziński, Alicja Konopka, Bernadeta Krynicka, Bogumiła Olbryś, Janusz Mieczkowski, Janusz Nowakowski, Wanda Mężyńska, Edyta Śledziewska, Henryk Piekarski i Elżbieta Rabczyńska.
Ciekawi mnie co ci ludzie mają we łbie, chyba trociny. To są dupo lizusy facetów w czerni. I pies ich je.bał. Łomża była, jest i będzie zacofana przez między innymi takich durni. AMEN.

Żadna nowość, te filmy krążą od kilku lat w internecie. Takie rzeczy owszem, dzieją się na świecie. Właśnie Chiny, Rosja, ale nie dajmy się zwariować i wpoić sobie, że tak to wygląda wszędzie. Żeby nie było - jestem zdecydowaną przeciwniczką futer i skór, ale skoro jest popyt to jest i podaż. Grunt to zachować jakieś normy i resztki szacunku dla życia, które odbiera się dla własnej przyjemności.
Nie tak dawno było głośno o KFC. Skubali kurczaki żywcem we wrzątku. To samo było w ubojni prosiąt. W Polsce. Zajmijmy się najpierw naszym podwórkiem, jak to opanujemy bierzmy się za naprawę reszty świata. Łatwo jest linczować przez internet, wykrzykiwać hasła o obrzydliwości całego świata i własnym miłosierdziu.

dowiedz sie najpierw jeden z drugiim jaki maja co niektorzy z nich stosunek do kosciola.. To tak na marginesie. Patrzac na kulture na forum to Lomza ewidentnie niedojrzala do takich przedsiewziec. Moze za pare lat.

Doswiadczenie mam mniejsze niz kolega gdzies o polowe, jednak na bramkach przez ten okres pracowalem srednio 25 dni w miesiacu. Ani kasa jakas rewelacyjna ani robota. Robi sie swoje. raz jest spokoj raz nie. Najgorsza jest odpowiedzialnosc jak policja i pobity to najczesciej spada na bramke.

W bajzlu za nocke kiedys malo placili tak z 50zl ale od utargu był procent:) wiec nie bylo zle... :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org