Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zmarł ostatni żołnierz, który w Berlinie zatknął polską flagę |
ja do tej przy Avonie wpadłam przy okazji bo akurat nigdzie nie było już miejsca a ja chciałam tego samego dnia, za podcięcie końcówek zawsze płaciłam 15-20 zł u innej fryzjerki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zmarł ostatni żołnierz, który w Berlinie zatknął polską flagę |
Kumpel pracuje w Tesco w Zambrowie jako zastępca kierownika (nie wiem jaki dział) umowa na okres próbny. na rękę dostaje 1100,00 zł z groszami:) Facet ma wyk. wyższe ekonomiczne i 6letni staż pracy. Do tego 3 dzieci na utrzymaniu i bezrobotna żona... Praca zmianowa raz rano raz nocki... :) W dyskonach jest tani ale kosztem jakości i taniej siły roboczej. Większość małych sklepików padnie w przeciągu 5-10 lat. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
byłam świadkiem rozmowy, podczas której klienta spytała kasjerki w biedronce ile zarabia (bo takie afery były o wyzysk itp swojego czasu) i czy ma minimum krajowe... kasjerka odpowiedziała, że ma "sporo więcej". Mi się wydaje, że w granicach 1300-1400 maksymalnie.
|
|
z tymi zezwoleniami na noże, to dobry pomysł. Popieram. Trzeba stworzyć wytyczne, powołać komisję. Czy Wy wiecie co to będzie, jak taki nóż dostanie się w niepowołane ręce. Trup na Starówce słał się będzie gęsto. Krew rynsztokiem będzie płynąć. To nie będzie jakaś tam zwykła krew. To krew nasza, polska. Może to trafić: na wasze dziecko, babcie, żonę. Nóż to zbrodnia na narodzie polskim. Zezwolenia są konieczne. Jeśli ktoś jest przeciw, to Żyd, Ruski, Niemiec, mason, cyklista. Paplik albo Stefanek1.
|
|
i ostatnie słowo jeszcze, jak Panu Stefankowi i jego podwładnym nie pasuje widok na starówkę z mieszkańcami to niech podwyższy mur w swojej chałupie i ograniczy się do widoku na swoim podwórku. AMEN.
|
|
Bierz się cepie do roboty a nie zazdrościsz komuś kto jest zaradny. Pojeb... polska mentalność to zazdrościć komuś.
|
|
tu nie chodzi o chleb, czy o ścięcie włosów. Jeżeli ktoś porównuje żarcie do życia ludzkiego, to właśnie jest matoł.
|
|
Znalezione w sieci W Finlandii mandaty wystawiane są od dochodu obliczonego na podstawie wzoru uwzględniającego także ilość osób na utrzymaniu. Jeden z najwyższych mandatów na swiecie wystawiono właśnie w Finlandii, w 2004 r. jednemu z najbogatszych Finów. Jechał 80 km/h w miejscu gdzie można 40 km/h. Zapłacił mandat w wysokości 170 000 euro. Górna granica mandatów w Finlandii nie istnieje. Popieram.
|
|
ja zauważyłem właśnie, że to raczej ta biedniejsza sfera w starych bmw, czy golfach3 zapierdal..ją i nie patrzą na to, że te ich auta prawie się rozpadają. Także prawo równe dla wszystkich i tak powinno być.
|
|
chodziło mi o lufkę "innego kalibru" :D
|
|
hahaha co chwila ten sam temat :D:D:D
|
|
To samo dzieję się we wszystkich piekarniach!Ludzie też są bardzo pokrzywdzeni i wykorzystywani!Również powinni się zjednoczyć ale to trudna sprawa bo panuje straszna znieczulica i wolą pracować za grosze niż walczyć o swoje!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |