Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
paplik ... |
a czy to prawda ze nawet 5 tys miesiecznie mozna zarobic?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: paplik ... |
pewnie 5 tys masz na start,
|
|
na konwoje :) idz tam cos zarobisz jeszcze
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ja brałam kredyt przez doradcę z Doradców 24. dziewczyna złożyła w moim imieniu wnioski do 3 banków i praktycznie załatwiła wszystko za mnie. przy kredycie hipotecznym jest naprawdę dużo biegania, a u niej miałam porównanie ze wszystkich banków. nie chcę robić jej darmowej reklamy, ale naprawdę polecam, bo bardzo mi pomogła przy tej sprawie.
|
|
Skoro jesteś taka świetna, to brak czasu akurat jest kiepską wymówką, ale oczywiście, że nie musisz tego udowadniać . Nikomu i nie tutaj :) Powodzenia ...
|
|
Co to się wyprawia ? Casting na nauczycieli ... Gorzej być nie może ...
|
|
dziś bylem 0 biegaczy wczoraj bylem 6biegaczy coś słabo... :) biega ktoś?
|
|
zgadzam się z przedmówcą, nikt nie zadba o "cudze jak o swoje" wynajmowałam ludziom mieszkanie to ledwie je później poznałam , trzeba uważać komu się wynajmuje, ale ciężko wejść w człowieka, po czasie wszystko wychodzi ...wolności jak oka strzeż...
|
|
Nie, nie mat-inf. W życiu, nie dość , że więcej godzin to dużo trudniej. Mi to niepsrawa problemów, ale wiele osób narzeka, że wysoki poziom . Najlepiej pływacka, ewentualnie informatyczna;D
|
|
moze byc ale ja tak mam jak pisze jak na umowe zlecenie 13zl jak bramka to czasem i 20zl wiadomo ze na czarno to ja wiem lepiej ile zarabiam chyba niz Ty
|
|
wiesz mi to przesłał wlasnie kolega co tam byl haha
|
|
Ja ostatnio biegałem po Łomży, ale trochę odechciewa się przez spacerowiczów z psami, którzy nie trzymają swych pociech na smyczy. Pół biedy jeśli jest to jork, ale jak jakieś wieksze bydle to aż nie wiadomo co robić. Znalazłem rozwiązanie - kupiłem gaz he
|
|
matka2 : policz dobrze tych nauczycieli w Radzie Miasta bo jest ich więcej :-) Natomiast jeśli chodzi o brak czasu na udział w sesji: po to są właśnie radni. Reprezentują interesy swoich wyborców. Załatwiają w ich imieniu sprawy ważne. Kiedy są ważne? Wtedy gdy zwraca się do nich wielu potencjalnych lub obecnych wyborców. Kiedy zwraca się do nich często, przypomina i podaje argumenty, które mogą Radni użyć w pisemnych interpelacjach. Jak się z nimi kontaktować? Prosto : na stronie Urzędu Miasta Łomży są adresy mailowe i nr komórek do wszystkich radnych. Trzeba w wolnej chwili, np. w niedzielę umówić się z Panem/Panią Radnym i porozmawiać a najlepiej złożyć pismo podpisane przez 123 osoby (moze być nawet 5 oczywiście). Strona główna » Władze » Rada Miasta » Dyżury Radnych - http://um.lomza.pl/bip/index.php?wiad=885 to na wypadek jeśli radny nie ma ochoty na spotkanie w niedzielę : spis dyżurów obligatoryjnych i numerki telefonów. Tak wygląda demokracja - trzeba swojego dochodzic a nie patrzeć jak inni mają.... Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
uuuu to cieniutka wypłata, a jakiś czas temu rozważałem zrobienie kursu...
|
|
Hej w piątek po południu wybieram się do stolicy i mam wolne miejsca. Info na: turystyka.andrzej@prokonto.pl
|
|
Masz rację... Kibice przyjdzcie na luzie, sie nie spinajcie i przyjemnie ogladajcie mecz! Nowy stadion to kultura musi być!
|
|
Bilety można kupić na Hali Targowej. Ciekawe czy juro jeszcze będą sprzedawać. Mecz się zaczyna o 17:30
|
|
Bilety można nabyć w siedzibie klubu lub na hali w ich sklepiku.A mecz zaczyna sie o 17;30
|
|
Treść jest ukryta
|
|
żeby cb ostrzec barnie!!! Dobrze że tacy ludzie w łomzy jak Sandra sie znajdują mar
|
|
...jak wyzej
|
|
do dupy
|
|
wszystkim polecam artykuł ze strony: http://www.infobus.pl/text.php?from=main&id=39054 Temat Solaris w Białymstoku - czy są zadowoleni z wyniku przetargu i dlaczego. :)
|
|
very funny ;)
|
|
Nie kupuj chujostwa to i nikt cię nie oszuka :) zamiast żreć syf pobiegaj trochę, będziesz zdrowsza i dużo tańszy koszt :)
|
|
ten Pan to bardzo ciekawy policjant , jest bardzo przesiębiorczy i ma świetne pomysły. Niejednego by zadziwił swoja inteligencja i kreatywnością.
|
|
I takich policjantów nam potrzeba. Kreatywnych i przedsiębiorczych.
|
|
vn 750 a kto ci pokazał co ci policjanci napisali w notatnikach . Wątpie w to że tak ci powiedzieli że muszą się wykazywać . A jeśli tak ci powiedzieli to musieli cię dobrze znać a ty konfidencie jeden ich sprzedałeś..... przyzwyczajenie zawodowe nie? pewnie sam Ubekiem byłeś i teraz się mścisz . Czcze gadanie , dowody zbieraj i wtedy opisz , pokaż nagraj a nie szczekasz jak mały burek za płotem .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |