poniedziałek, 09 czerwca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
paplik ...

a czy to prawda ze nawet 5 tys miesiecznie mozna zarobic?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: paplik ...

pewnie 5 tys masz na start,

na konwoje :) idz tam cos zarobisz jeszcze

Treść jest ukryta

a ja brałam kredyt przez doradcę z Doradców 24. dziewczyna złożyła w moim imieniu wnioski do 3 banków i praktycznie załatwiła wszystko za mnie.

przy kredycie hipotecznym jest naprawdę dużo biegania, a u niej miałam porównanie ze wszystkich banków.

nie chcę robić jej darmowej reklamy, ale naprawdę polecam, bo bardzo mi pomogła przy tej sprawie.

Skoro jesteś taka świetna, to brak czasu akurat jest kiepską wymówką, ale oczywiście, że nie musisz tego udowadniać . Nikomu i nie tutaj :) Powodzenia ...

Co to się wyprawia ? Casting na nauczycieli ... Gorzej być nie może ...

dziś bylem 0 biegaczy wczoraj bylem 6biegaczy coś słabo... :) biega ktoś?

zgadzam się z przedmówcą, nikt nie zadba o "cudze jak o swoje" wynajmowałam ludziom mieszkanie to ledwie je później poznałam , trzeba uważać komu się wynajmuje, ale ciężko wejść w człowieka, po czasie wszystko wychodzi

...wolności jak oka strzeż...

Nie, nie mat-inf. W życiu, nie dość , że więcej godzin to dużo trudniej.
Mi to niepsrawa problemów, ale wiele osób narzeka, że wysoki poziom .
Najlepiej pływacka, ewentualnie informatyczna;D

moze byc ale ja tak mam jak pisze jak na umowe zlecenie 13zl jak bramka to czasem i 20zl wiadomo ze na czarno to ja wiem lepiej ile zarabiam chyba niz Ty

wiesz mi to przesłał wlasnie kolega co tam byl haha

Ja ostatnio biegałem po Łomży, ale trochę odechciewa się przez spacerowiczów z psami, którzy nie trzymają swych pociech na smyczy.
Pół biedy jeśli jest to jork, ale jak jakieś wieksze bydle to aż nie wiadomo co robić.

Znalazłem rozwiązanie - kupiłem gaz he

matka2 : policz dobrze tych nauczycieli w Radzie Miasta bo jest ich więcej :-) Natomiast jeśli chodzi o brak czasu na udział w sesji: po to są właśnie radni. Reprezentują interesy swoich wyborców. Załatwiają w ich imieniu sprawy ważne. Kiedy są ważne? Wtedy gdy zwraca się do nich wielu potencjalnych lub obecnych wyborców. Kiedy zwraca się do nich często, przypomina i podaje argumenty, które mogą Radni użyć w pisemnych interpelacjach. Jak się z nimi kontaktować? Prosto : na stronie Urzędu Miasta Łomży są adresy mailowe i nr komórek do wszystkich radnych. Trzeba w wolnej chwili, np. w niedzielę umówić się z Panem/Panią Radnym i porozmawiać a najlepiej złożyć pismo podpisane przez 123 osoby (moze być nawet 5 oczywiście). Strona główna » Władze » Rada Miasta » Dyżury Radnych - http://um.lomza.pl/bip/index.php?wiad=885 to na wypadek jeśli radny nie ma ochoty na spotkanie w niedzielę : spis dyżurów obligatoryjnych i numerki telefonów.
Tak wygląda demokracja - trzeba swojego dochodzic a nie patrzeć jak inni mają....
Pozdrawiam i szczerze życzę powodzenia.

Treść jest ukryta

uuuu to cieniutka wypłata, a jakiś czas temu rozważałem zrobienie kursu...

Hej w piątek po południu wybieram się do stolicy i mam wolne miejsca. Info na: turystyka.andrzej@prokonto.pl

Masz rację... Kibice przyjdzcie na luzie, sie nie spinajcie i przyjemnie ogladajcie mecz! Nowy stadion to kultura musi być!

Bilety można kupić na Hali Targowej. Ciekawe czy juro jeszcze będą sprzedawać. Mecz się zaczyna o 17:30

Bilety można nabyć w siedzibie klubu lub na hali w ich sklepiku.A mecz zaczyna sie o 17;30

Treść jest ukryta

żeby cb ostrzec barnie!!!
Dobrze że tacy ludzie w łomzy jak Sandra sie znajdują

mar

...jak wyzej

do dupy

wszystkim polecam artykuł ze strony:
http://www.infobus.pl/text.php?from=main&id=39054

Temat Solaris w Białymstoku - czy są zadowoleni z wyniku przetargu i dlaczego. :)

very funny ;)

Nie kupuj chujostwa to i nikt cię nie oszuka :)

zamiast żreć syf pobiegaj trochę, będziesz zdrowsza i dużo tańszy koszt :)

ten Pan to bardzo ciekawy policjant , jest bardzo przesiębiorczy i ma świetne pomysły. Niejednego by zadziwił swoja inteligencja i kreatywnością.

I takich policjantów nam potrzeba. Kreatywnych i przedsiębiorczych.

vn 750 a kto ci pokazał co ci policjanci napisali w notatnikach . Wątpie w to że tak ci powiedzieli że muszą się wykazywać . A jeśli tak ci powiedzieli to musieli cię dobrze znać a ty konfidencie jeden ich sprzedałeś..... przyzwyczajenie zawodowe nie? pewnie sam Ubekiem byłeś i teraz się mścisz . Czcze gadanie , dowody zbieraj i wtedy opisz , pokaż nagraj a nie szczekasz jak mały burek za płotem .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do wynajęcia ogrzewana hala 500 m2 z węzłem sanitarnym, rampą załadowczą pod produkcję, magazyn itp z dużym przydziałem mocy. Aleja Legionów niedaleko Farbexu. Konkurencyjna cena.
tel. 509094086
usługi
Prace ogrodnicze, koszenie trawy, przycinanie drzewek ozdobnych, owocowych. Sadzenie krzewów, wycinka krzaków, wywóz gruzu, startych mebli. Malowanie ogrodzeń, altan.
tel. 500590581
auto-moto
Sprzedam Nissan Qashqai z 2009 roku. Silnik 1,6 benzyna, gaz, 210 000 km, skrzynia manualna. Cena 23 000 zł.
tel. 732982688
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org