poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ot jak prezes podpierdala opozycję na forum europejskim

A JA POLECAM NIE DAWNO POWSTAŁY ZESPÓŁ ale każdy z nich miał jakieś doświadczenie w innym zespole normalnie pełen profesjonalizm zajeb.... wokal jeszcze takiego w łomżyńskich zeswpołach nie słyszałem słuchałem ich kilka razy ponieważ to mój dobry znajomy i czasami wpadam na piwko jak mają próby podam stronkę http://www.quattromusic.pl.tl/ NAPRAWDĘ WARTO ICH POSŁUCHAĆ !!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ot jak prezes podpierdala opozycję na forum europejskim

nauczyciel niech ma jak sprzedawca 1000 zł i pracuje 48 godzin tygodniowo to wtedy zobaczy co to ciężka praca.

gaz na fadomie odradzam

napewno widziałem te zasysarki u borawskiego na krasce i lasvegas na towarowej, ale pewni większość dużych zakładów to ma

2,45 to cosik drogo, w środę w jedwabnem na stacji bliska tankowałem za 2,32 tylko to nie zabardzo po drodze

Ale macie problemy:)

Po prostu nie chcę żeby ktoś zaraz się czepiał że się reklamuję!Dopiero zaczynam i nie chce się z tym afiszować.Jeżeli naprawdę interesuje was ten temat to pogadajmy prywatnie a nie na forum. Serdecznie zapraszam!

Na pewno nie czyści się gdy jest bardzo przegrzany, wystarczy wyłączyć na pół godziny i ostygnie. A takie powietrze sprężone jest w prawie każdym sklepie komputerowym. Ostatnio widziałem również w Media-Expert.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Ja polecam zespół NON-STOP. A to link to ich strony internetowej http://www.non-stop.za.pl/

ja biorę 800.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org