Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ot jak prezes podpierdala opozycję na forum europejskim |
A JA POLECAM NIE DAWNO POWSTAŁY ZESPÓŁ ale każdy z nich miał jakieś doświadczenie w innym zespole normalnie pełen profesjonalizm zajeb.... wokal jeszcze takiego w łomżyńskich zeswpołach nie słyszałem słuchałem ich kilka razy ponieważ to mój dobry znajomy i czasami wpadam na piwko jak mają próby podam stronkę http://www.quattromusic.pl.tl/ NAPRAWDĘ WARTO ICH POSŁUCHAĆ !!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ot jak prezes podpierdala opozycję na forum europejskim |
nauczyciel niech ma jak sprzedawca 1000 zł i pracuje 48 godzin tygodniowo to wtedy zobaczy co to ciężka praca.
|
|
gaz na fadomie odradzam
|
|
napewno widziałem te zasysarki u borawskiego na krasce i lasvegas na towarowej, ale pewni większość dużych zakładów to ma
|
|
2,45 to cosik drogo, w środę w jedwabnem na stacji bliska tankowałem za 2,32 tylko to nie zabardzo po drodze
|
|
Ale macie problemy:)
|
|
Po prostu nie chcę żeby ktoś zaraz się czepiał że się reklamuję!Dopiero zaczynam i nie chce się z tym afiszować.Jeżeli naprawdę interesuje was ten temat to pogadajmy prywatnie a nie na forum. Serdecznie zapraszam!
|
|
Na pewno nie czyści się gdy jest bardzo przegrzany, wystarczy wyłączyć na pół godziny i ostygnie. A takie powietrze sprężone jest w prawie każdym sklepie komputerowym. Ostatnio widziałem również w Media-Expert. "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Ja polecam zespół NON-STOP. A to link to ich strony internetowej http://www.non-stop.za.pl/
|
|
ja biorę 800.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |