Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosja patrzy na Polskę z uznaniem... |
troche trzeba dac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosja patrzy na Polskę z uznaniem... |
ile za tego megawata chcesz ?
|
|
ok
|
|
gloria - a moze masz za cienki portfel i dlatego Cie zostawil? za biedna a on szuka takiej z autem, mieszkaniem i chce miec tescia co mu robote zalatwi?
|
|
Każdy facet zeszmaci sie przy pierwszej lepszej okazji!
|
|
i co zamkniemy sie w domach, zakryjemy twarze recznikiem pfff jesli skazenie jest tak duze to samo z siebie nie minie i wiatr go nie przegoni, to sie stalo i to ze bedziemy wiedzieli niczego nie zmienia. przed promieniowaniem nie uciekniemy. takie blogi to sa w stylu wrozki kasi sianie paniki i tyle
|
|
Słowo trochę mi nic nie mówi;)
|
|
Jakiej firmy laptop?
|
|
a soplice gdzie w białym kupiliście?
|
|
Patrzę, że się nauczyciele zbulwersowali i zaczęli wymieniać co dostają a czego nie. Także uściślę o co mi chodziło 1. Nauczyciel sprzedaje książki uczniom po cenach, które są w księgarni(albo i drożej!!!) a wydawnictwo sprzedaje im je w cenach hurtowych. NO ALE PRZECIEŻ NAUCZYCIELE NA TYM NIE ZARABIAJĄ :) 2. Wydawnictwo wysyła książki i nie pyta się za ile będzie ona sprzedana. Cieszy się, że taki "nauczyciel" kupił daną ilość książek i w zamian ofiaruję książki za darmo. Ale to nie o to chodzi. 3. Nauczyciel na te książki nalicza marżę i sprzedaje po cenach rynkowych, czyli zarabia czyste pieniądze. 4. Nauczyciel powinien jedynie powiedzieć jaką książkę trzeba kupić a nie proponować jej zakupu u siebie, od sprzedaży są księgarnie a od uczenia nauczyciel a jeżeli nauczyciele chcą się zabawiać w sprzedawanie to niech założą firmę i to robią. NAUCZYCIEL NIBY TAKI MĄDRY A NIE WIE NA JAKI ZAWÓD SIĘ SZKOLI
|
|
300-400 zł odstępnego plus czynsz plus opłaty. Chyba że wynajmiesz ruderke w nieciekawym miejscu to wtedy bedzie taniej :)
|
|
Myślałam, że tak około 400 zł... Tak przynajmniej mniej więcej po ogłoszeniach mogłam stwierdzić ale właśnie pewnie różnie potem z warunkami:/
|
|
Kawalerki w Łomży nie będzie Ci się opłacać wynająć... Lepiej poszukaj jakiejś koleżanki albo nawet dwóch i wynajmijcie duże mieszkanie. Znajomi na Prusa, w tych nowszych blokach, za 50pare m (3pokoje) płacili 800zł i do tego tylko opłaty. Wychodziło niecałe 300zł.
|
|
Właśnie ja chce sama coś wynająć;) a myślicie, że jeśli na przykład zapłaciłabym z góry za np. pół roku czy rok można byłoby liczyć na zmniejszenie ceny?
|
|
BRAWO - :):):)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Mecz był ciekawy tylko szkoda, że prezes oglądał z daleka racząc się nektarem bogów. Wstyd ! Brawa dla Piłkarzy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |