poniedziałek, 16 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rosja patrzy na Polskę z uznaniem...

troche trzeba dac

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rosja patrzy na Polskę z uznaniem...

ile za tego megawata chcesz ?

ok

gloria - a moze masz za cienki portfel i dlatego Cie zostawil? za biedna a on szuka takiej z autem, mieszkaniem i chce miec tescia co mu robote zalatwi?

Każdy facet zeszmaci sie przy pierwszej lepszej okazji!

i co zamkniemy sie w domach, zakryjemy twarze recznikiem pfff
jesli skazenie jest tak duze to samo z siebie nie minie i wiatr go nie przegoni, to sie stalo i to ze bedziemy wiedzieli niczego nie zmienia. przed promieniowaniem nie uciekniemy.
takie blogi to sa w stylu wrozki kasi
sianie paniki i tyle

Słowo trochę mi nic nie mówi;)

Jakiej firmy laptop?

a soplice gdzie w białym kupiliście?

Patrzę, że się nauczyciele zbulwersowali i zaczęli wymieniać co dostają a czego nie.
Także uściślę o co mi chodziło
1. Nauczyciel sprzedaje książki uczniom po cenach, które są w księgarni(albo i drożej!!!) a wydawnictwo sprzedaje im je w cenach hurtowych.
NO ALE PRZECIEŻ NAUCZYCIELE NA TYM NIE ZARABIAJĄ :)
2. Wydawnictwo wysyła książki i nie pyta się za ile będzie ona sprzedana. Cieszy się, że taki "nauczyciel" kupił daną ilość książek i w zamian ofiaruję książki za darmo. Ale to nie o to chodzi.
3. Nauczyciel na te książki nalicza marżę i sprzedaje po cenach rynkowych, czyli zarabia czyste pieniądze.
4. Nauczyciel powinien jedynie powiedzieć jaką książkę trzeba kupić a nie proponować jej zakupu u siebie, od sprzedaży są księgarnie a od uczenia nauczyciel a jeżeli nauczyciele chcą się zabawiać w sprzedawanie to niech założą firmę i to robią.

NAUCZYCIEL NIBY TAKI MĄDRY A NIE WIE NA JAKI ZAWÓD SIĘ SZKOLI

300-400 zł odstępnego plus czynsz plus opłaty. Chyba że wynajmiesz ruderke w nieciekawym miejscu to wtedy bedzie taniej :)

Myślałam, że tak około 400 zł... Tak przynajmniej mniej więcej po ogłoszeniach mogłam stwierdzić ale właśnie pewnie różnie potem z warunkami:/

Kawalerki w Łomży nie będzie Ci się opłacać wynająć... Lepiej poszukaj jakiejś koleżanki albo nawet dwóch i wynajmijcie duże mieszkanie. Znajomi na Prusa, w tych nowszych blokach, za 50pare m (3pokoje) płacili 800zł i do tego tylko opłaty. Wychodziło niecałe 300zł.

Właśnie ja chce sama coś wynająć;) a myślicie, że jeśli na przykład zapłaciłabym z góry za np. pół roku czy rok można byłoby liczyć na zmniejszenie ceny?

BRAWO - :):):)

Treść jest ukryta

Mecz był ciekawy tylko szkoda, że prezes oglądał z daleka racząc się nektarem bogów. Wstyd !

Brawa dla Piłkarzy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org