Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Re: |
Jest nas mnóstwo.Ale ICH jest więcej,niestety.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Dobrze by było:)
|
|
Nie zamierzam się licytować.Napisałam,co myślę i tyle.Pozdrawiam.
|
|
wie ktoś może ile kosztuje jedna kWh z sieci trójfazowej???
|
|
Istnieją różne typy mężczyzn i kobiet, w zależności od tego czego poszukują u płci przeciwnej, jakie cechy charakteru ich pociągają oraz jaką uwagę zwracają na określone cechy urody, bo przecież każdy jest piękny, tylko w zależności pod jakim względem i jakich cech poszukują w nas nasi partnerzy.
|
|
A ja nie. W tych czasach trudno o porządną dziewczynę. Nie koniecznie ładną jak to wszyscy mają pierwsze na uwadze. Żeby była uczciwa. Żebym mógł się przy niej rozwijać intelektualnie. Żeby pomagała mi i rodzinie i z każdym dobrze żyła. A nie w **** robiła.
|
|
No faktycznie, Tobie ten kalkulator się nie przyda, skoro nie wpadłeś na to, że można podstawić dane i uzyskać wynik... Stawka 1kWh w taryfie G11 to: 0,5727 brutto Pozdr. < wieczne im odpoczywanie >
|
|
GDYBY NIE WIES -----CIENKO BYS WYGLADAL .
|
|
a na wycieczkę się piszę! kocham wieś i cenie bardzo ludzi którzy tam mieszkają . Pozdrawiam wszytkich mieszkanców wśi
|
|
przestan smucic, piszesz o oczekiwaniach kogos pograzajac tym samym siebie, bo tak naprawde dziala to wlasnie w druga strone. Jak widac to twoich oczekiwan nikt nie spelnia, jestes golas a chcialabys krola!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |